Hjem Sjov Danske memes

Danske memes

af Ideertilfest

Få et godt grin med disse danske memes! Der er ikke så meget mere at sige, så lad os springe lige ud i det!

Meme 1: Til dem der er vild med søde sager! 

   

Meme 2: En til kattefolket 

Meme 3: Hvis du var en mælk så ville du helt sikkert være en sød mælk. God some scorereplik i byen er jeg helt sikker på. 

Meme 4: Nu er du altså latterlig – med latte!

Meme: Hvem kom egentlig først, hønen eller var det ægget?

Meme: Den er god nok! Eller måske ikke helt. Til kineserne!

Meme: Hvad håber mågerne på at få denne sommer? Masser af mågements selvfølgelig.

Meme: Gode lamme jokes!

Meme: Flere lamme jokes!

Meme: Hvad laver tømreren?

Meme: Lær lige at regne tak!

Meme. Er det maj?

 

Meme: Der er altid to slags mennesker i den her verden!

Hvad er en meme?

Hvad er en meme i grunden? Sam man kan se herover så er det små jokes der står over billeder. Der er en bred definition på hvad en meme egentlig er. Sikkert er det dog at memes fik deres helt store indtog tilbage i 2010 og de år fremefter. Her var det bl.a. sider som 9gag.com og lignende sider som fik stor popularitet blandt unge over hele kloden.

En meme er som sagt før et billede af en sjov situation eller med en sjov skrift over. Formålet med en meme er i al sin enkelthed at være sjov. Derfor ligger den sig meget op af en almindelig joke men forskellen er dog at en meme ofte er sjov fordi man tager et billede ud af kontekst og sætter en anden skrift over. Det kan fx være med nogle af dyrebillederne herover. Der tager man en kat eller et lam fx som i det sekund måske kunne ser sur eller træt ud af noget. Nu putter man en tekst over som beskriver en hverdags situation som vi alle kender. Et eksempel på dette kunne fx være hvis man ser et billede af en kat der ser sur ud. Over katten skriver man noget med at det altid er surt at skulle op om morgenen. Nu har man pludselig skabt en hel ny kontekst for billedet, og det er nemlig hele kernen ved, hvad en sjov meme i grunden er for noget.

Der er mange forskellige kategorier indenfor memes og grunden til at memes også er blevet så frygteligt populært er fordi at man ofte kan tage situationer der netop er opstået. Det kan være hvis der er et stort sport event som OL eller måske oscar uddelingen som bliver fulgt af alle over hele kloden, eller hvertfald det meste af den. Her kan man forsøge at skrive noget sjovt til en situation som måske er opstået.

 

Rate this post
%d bloggers like this: