Hjem Sponsoreret Den perfekte havefest

Den perfekte havefest

af Ideertilfest

Dette indlæg er sponsoreret

Går du og drømmer om at holde den perfekte havefest for familie og venner, så kan det være, at du skulle gøre noget ved drømmen og lægge planer for den smukkeste og dejligste havefest, hvor alt er planlagt til perfektion. Så kan du bare nyde dagen sammen med alle dem, du holder af på en skøn sommerdag. Lad os se lidt nærmere på, hvordan det kan lade sig gøre.

 

Hold den skønneste og mest perfekte havefest hjemme i haven sammen med alle dem du holder af. En havefest kan nemlig sagtens være flot og hyggelig, hvor alt går op i en højere enhed. Så du bare kan slappe af og nyde festlighederne med venner og familie. Hos Festgården er de nemlig eksperter i at holde den perfekte havefest. De tilbyder også Teltudlejning og mange andre bekvemmeligheder, som vi skal se lidt nærmere på her.

 

Lej alt udstyret og få det leveret til døren

Det behøver så absolut ikke at være besværligt at leje udstyr til en havefest. Faktisk kan du leje det meste, som du skal bruge og få det leveret. Lad os se lidt nærmere på, hvad Festgården tilbyder:

 

 •       Teltudlejning af certificerede telte
 •       Bestik, bord og dug
 •       Belysning bl.a. lyskæder eller lysekroner
 •       Fadølsanlæg eller bar

 

Festgården har alt det praktiske, som du skal bruge for at holde en vellykket havefest. Lige fra borde, stole til bestik, dug og servietter. Og hvis du ønsker en særlig forlystelse, så er festgården også stedet at gå hen.

 

Candyfloss-maskine, pølsevogn eller tivolitog

Du kan også gøre festen ekstra festlig med mange sjove og uforglemmelige forlystelser eller bare peppe dagen op med en særlig event. Lad os se lidt på, hvad du kan leje af særlige aktiviteter:

 

 •       Tivolitog, som kan transportere op til 50 personer.
 •       Scene – skab den bedste fest med et band på egen scene
 •       Pølsevogn – send gæsterne godt afsted med en lækker hotdog
 •       Sørg for at børnene får en fest uden lige med enten en softice-maskine, popcorn-maskine eller en candyfloss-maskine

 

Gør festen til en aktiv begivenhed

I behøver absolut ikke kun sidde ned under hele festen. I kan nemlig gøre havefesten mere festlig og begivenhedsrig med sjove forlystelser, som gør en dagen mere aktiv. Det kan være ekstra sjovt eller uforglemmeligt at pifte dagen op med en sjov event, så som:

 

 •       Rodeotyr – Hvem kan mon sidde i længst tid på den mekaniske tyr?
 •       Hoppeborg for alle barnlige sjæle
 •       Sumobrydning for store og små
 •       Skydevogn – hvem rammer skiven?
 •       Fald-i-vandet-maskine

 

Der er masser af sjove aktiviteter til en hel dag, så hele familien kan få en på opleveren.

 

Hold vejfest, foreningsfest eller byfest

I mange små byer er der tradition for at holde byfest, hvor hele byen samles og holder en stor fest med alle mulige sjove forlystelser, boder og grill. Hvis du er medlem af en forening og skal fejre jubilæum eller har en anden festlig begivenhed, så kan I også sagtens holde en stor havefest for foreningens medlemmer. Det kan også være, at du bor på en vej, hvor sammenholdet er særlig godt og I har planer om at holde en vejfest i løbet af sommeren. Alt sammen kan festgården hjælpe med.

 

Planlæg dagen og få det hele bragt

Hos festgården lejer de alt udstyr til den perfekte fest. Det eneste du skal gøre, er altså at beslutte, hvilken slags fest du gerne vil holde, hvor mange der skal med, hvad I skal spise og hvilke aktiviteter, som du ønsker dagen eller aftenen skal byde på. Det er selvfølgelig en stor opgave i sig selv, men der er heldigvis hjælp at hente til alt det praktiske.

 

Hold det perfekte sommerbryllup i haven

Hvis I står og skal giftes til sommer og gerne vil holde den helt perfekte havefest for hele familien, så kan I få hjælp til borddækning og pynt af boligstylisten Camilla Rudnicki, som giver masser af gode råd og vejledning til den perfekte opdækning, så det passer med jeres stil. Hun kombinerer både det feminine med det rå – så det skaber det helt perfekte look. Det kan du læse meget mere om på festgården.

 

Planlæg i god tid og book

Det er altid en god idé at planlægge feste i god tid. Især at sende invitationerne ud i ordentlig tid, så du er sikker på at gæsterne kan komme på dagen. Der er ikke noget mere ærgerligt end at have planlagt den helt store fest og så får du en masse aflysninger. Sørg også for at have styr på, hvilket mad den store dag skal indeholde. Du kan eventuelt alliere dig med en kok eller et cateringsselskab, som vil stå for alt levering af maden – så du ikke selv skal stå i køkkenet hele dagen. Det er nemlig vigtigt, at du også selv får nydt den store dag sammen med alle dem, du holder af og glæder dig til at se.

Rate this post
%d bloggers like this: