Hjem Festlige ideer Drukspil for 2

Drukspil for 2

af Ideertilfest
drukspil for 2

Drukspil for 2 er altid sjove, hvis man sidder en aften, måske før en bytur og vil have gang i stemningen! Her finder du forslag til de bedste drukspil, der især er gode for to personer.

Drukspil er altid sjove! Og hvis man kun sidder 2 personer, så skal det aldrig afholde en fra at give sig i kast med nogle af de sjove drukspil, som man normalt måske kun spiller, hvis der er flere personer til festen eller til den forefest, man er inviteret med til. Der er mange klassiske drukspil som pyramide, flip cup buffalo osv. Disse spil fungerer dog ikke altid lige godt, hvis man kun er to personer. Derfor er denne guide skræddersyet til de situationer, hvor I gerne vil have drukket noget alkohol i en fart – på en ekstra sjov måde! 

Liste med drukspil for 2 personer

Herunder vil du kunne finde en liste med nogle af de bedste drukspil. 

Beerpong

Beerpong er en klassisk drukleg som I helt sikkert kan nikke genkendende til. Hvis I havde glemt at legen eksisterede var det dog værd lige at inkludere dette drukspil som den første på listen! Hvis I har et par kopper og et aflangt bord til rådighed, så er denne leg mindst ligeså sjov at spille for 2 personer som for flere!

Jeg har aldrig

Jeg har aldrig er en super sjov og af og til pinlig og afslørende drukleg, hvor man i den grad kommer til at lære hinanden bedre at kende! Man skiftes her til at sige forskellige ting som, “jeg har aldrig haft en trekant”, og derefter skal man drikke, hvis man rent faktisk har gjort det, som blev sagt. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for denne leg, og man kan selvfølgelig gør den så fræk eller stueren som man har lyst til. 

Find en stor guide med de bedste Jeg har aldrig spørgsmål i guiden her!

Meyer

Har I terninger til rådighed og to raflebæger så er Meyer altid en sikker vinder. Hvis ikke du kender reglerne til Meyer så har du noget godt i vente! Det er et super sjovt spil, som man nemt kan lave til en drukversion, hvor man skal drikke hver gang man eksempelvis bliver taget i at lyve. Man kan også lave dødsmeyer, hvor skal bunde hver gang man skal rykke en tak ned med sin terning. Dette kan hurtigt gå hen at blive et farligt spil, så spil kun dette drukspil, hvis I er helt indforstået med at det skal blive en ekstra vild aften med fare for endnu flere tømmermænd end normalt dagen efter!

GUIDE: Læs vores KÆMPE guide om de 10 absolut BEDSTE og sjoveste Drukspil her.

Hvilket drukspil for 2 bør man vælge?

Man bør ikke tænke længe over hvilket drukspil man skal vælge. Hele charmen ved disse små og sjove drukspil er netop at man hurtigt kan komme i gang og vigtigst af alt – hurtigt få drukket en masse øl eller alkohol. Hvis man ikke har prøvet nogle af disse overstående drukspil så er det bare med at komme i gang. De nemmeste drukspil at komme igang med er dem, der ikke kræver den store forberedelse, så hvis du ikke lige har et bord eller nogle kopper til rådighed så start med et spil Jeg har aldrig. Dette kan dog hurtigt gå hen og blive en pinlig affære hvis ikke man kender sin ven eller veninde ordentligt, men på den anden side kan det også være et drukspil, der skubber jer endnu tættere sammen som venner. De fleste af disse drukspil kan også snildt spilles, hvis der er flere personer til stede i lokalet, men de gør sig bestemt også helt fint, hvis man ikke er flere end to personer til stede.

Rate this post
%d bloggers like this: