Hjem Sponsoreret Find forrygende sjov til fødselsdagsfesten

Find forrygende sjov til fødselsdagsfesten

af Ideertilfest

Denne artikel er sponsoreret

Står du i den situation, at du snart skal holde en fødselsdag og gerne vil gøre en ekstra indsats, for at stable en fed underholdning på benene, så er du kommet til rette sted.

I denne artikel vil vi nemlig gennemgå nogle af de klassiske indslag, som du kan bruge til inspiration, når du skal sammensætte en fed underholdning til dine gæster.

Vi vil komme med forskellige bud på konkurrencer, lege mm., som passer til forskellige selskaber, og som ikke kræver det helt store udstyr. Det skal gerne være så nemt og billigt som muligt for dig som vært og arrangør, samtidig med at underholdningsniveauet er tårnhøjt.

I forhold til drikkevarer, glas og tilbehør, så kan du finde alt, hvad du har behov hos barlife.dk.

 

Alle skal inddrages

Når vi skriver, at alle skal inddrages, så er det fordi, at hvis der bliver for lange perioder under et indslag, hvor der er flere ekskluderede personer end inkluderede personer i legen, så kan der opstå en smule kedsomhed. Og meningen med underholdningen er jo netop at få skabt et fællesskab omkring nogle lege eller konkurrencer, som alle kan være med til.

Derfor skal du også overveje nøje, hvorvidt du selv har tænkt dig at deltage i legene eller ej. Begge dele kan fungere helt fint, men mon ikke dine gæster gerne vil dyste mod dig også. I hvert fald bør du have tanke på, om de konkurrencer du sætter op, er nogle, som du selv kan være med til.

 

Hvad skal du finde på?

Med de overordnede overvejelser og retningslinjer på plads, er du nu fuldstændig klar til planlægningen af de lege og konkurrencer, som skal inddrages i løbet af festen. Og det er da også klart den sværeste del, for hvad skal du finde på?

Du kender selskabet bedre end vi gør, så derfor vil vi blot slynge nogle forslag ud, og så kan du jo passende gribe de forslag, som du vurderer, der passer til din fest.

 

Øl-bowling

Har du adgang til et græsareal, og er det i den varmere del af året, du holder fest, så tager en god omgang øl-bowling altid kegler. Læs meget mere om regler, udstyr og hvor øl-bowling stammer fra lige her.

 

Øl-stafet

Vi forbliver i øl-universet med en god gammeldags stafet. Et lille kapløb hvor dine gæster inddeles i to hold. Herefter handler det altså både om at løbe hurtigt, drikke hurtigt, og ikke mindst at holde styr på balancenerven.

Musikquiz

Hvis nu du godt kan lide at lave quizzer, så er musikquizzen altid et hit blandt gæsterne. Du kan jo teste deres viden om ”danske evergreens”, ”Melodigrandprix”, ”Abba”, ”007 introsange”, ”90’erne” osv. Du kan jo bare finde en kategori, som du ved at dine gæster vil elske.

Bowling på Nintendo Wii

Hvis du nu er ejeren af en Nintendo Wii, kan du jo også lade dine gæster dyste i en sportsdisciplin i det virtuelle univers. Her er især bowling en god mulighed, hvor snakken længe efter vil gå på, hvad var den bedste kasteteknik.

Du kan finde mange flere idéer til din fest, hvis du følger dette link.

Keep it simple!

En sidste note vi lige vil knytte til alt det, du lige har læst er: Keep it simple. Det er ikke altid de mest avancerede lege eller konkurrencer, som bliver taget bedst imod. Så tænk over hvor meget tid, du bruger på at lave legene, kontra hvor stor glæde de egentlig vil gøre hos gæsterne. Det er trods alt dig, de er kommet for at fejre, og som de gerne vil bruge tiden med.

Så med denne lille rettesnor er du fuldstændig klar til at planlægge den perfekte underholdning til din fødselsdagsfest. Vi håber, at I kommer til at få en fuldstændig fantastisk aften og at underholdningen kommer til at sidde lige i skabet.

Rate this post
%d bloggers like this: