Hjem Artikel Hold den fedeste ungdomsfest med disse to tips

Hold den fedeste ungdomsfest med disse to tips

af Ideertilfest
fedeste ungdomsfest

Har du fået trænet dit skud, når det endnu engang står på beer pong? Det kan være en rigtig god idé at komme i gang med træningen allerede nu, hvis du og din holdkammerat vil løbe med sejren til sommerens beer pong-konkurrencer. Det er snart sommer, og det betyder også, at det snart er tid til at holde fede sommerfeste igen. Endnu engang skal vi skåle under den varme sol og drikke øl hele natten til solen igen står op. Der findes intet bedre! Du kan derfor allerede nu godt komme i gang med at forberede dig. Sikr dig, at du som vært har alt, hvad der skal til, for at din fest bliver den, som alle kommer til at snakke om langt ud i fremtiden. Men hvad skal der mon til for at holde den fedeste ungdomsfest nogensinde? Har du brug for hjælp til planlægningen? Så læs med herunder og bliv klogere med to super tips til den fedeste ungdomsfest. 

1. Beer pong – ingen rigtig ungdomsfest kan fungere uden

Har du været til en fest før i dit liv, så er du også godt klar over, at det altid er godt, hvis man har et sjovt spil eller anden aktivitet, der kan sætte festen i gang og få øllene til at flyde. Med en god gammeldags omgang beer pong sikrer du dig alle disse ting på én gang – og mere til. Det er muligvis drukspillet over dem alle. Her får du nemlig den sjove konkurrence, der ikke kun er baseret på held, som det sommetider kan virke som om med andre typer drukspil. Samtidig er det en genial mulighed for at komme til at snakke med nye mennesker. Bare sørg for at komme på hold sammen med én, du ikke kender særligt godt i forvejen. Efter et godt og intenst spil med jubel, råb og selvfølgelig masser af øl så er du sikker på, at I to vil have noget at snakke om resten af aftenen. 

2. Hold en sjov turnering med alle dine venner

Et spil kan fungere som et sjovt lille indslag til en fest, men sommetider er det også sjovt, hvis spillet simpelthen bliver festens omdrejningspunkt. Hvis du vil have en super sjov fest, kan du nemlig også dedikere en hel aften til beer pong. Fold dit beer pong bord ud, hæld øllene op i kopperne, og find bordtennisboldene frem. Så er du klar til at invitere venner over til en turnering. Bare lige husk at få godt styr på reglerne på forhånd. Må man slå bolden væk, hvis den hopper på bordet først? Hvor mange point tæller et trickskud for? Du kan eventuelt skrive reglerne ned og hænge dem op ved siden af beer pong bordet. På den måde er du sikker på, at der ikke opstår diskussioner og dårlig stemning. Har du fået fat på dit beer pong bord endnu? Så kan du let finde et online. Du kan naturligvis også begynde at bygge et selv, det er dog ofte meget lettere (og relativt billigt) at købe et online.

Rate this post
%d bloggers like this: