Hjem Julefrokost Ideer til afholdelse af julefrokosten

Ideer til afholdelse af julefrokosten

af Ideertilfest

Ideer til afholdelse af julefrokost
Skal du afholde julefrokost med familien, vennerne eller med dine kollegaer, så har vi lavet en liste over måder du kan afholde en god julefrokost. Om end du ønsker det skal være et weekend-, dags- eller aftensarrangement, har vi fundet nogle ideer til dig. Nederst i artiklen kan du finde nogle ideer til underholdning til jeres julefrokost, både underholdningsformer, som koster noget men også underholdninger, som er ganske gratis. Et godt tip hvis i ønsker hjælp til planlægningen, er at bruge EventButler.dk til at indhente tilbud på jeres julefrokost. Denne service er gratis og kan samtidig give god inspiration samtidig med, at man sparer tid og penge.

Hold Julefrokosten på en af de mange restauranter eller spisesteder

Alt efter hvor stor en julefrokost i skal holde, kan en julefrokost på en restaurant være en god ide. Hvor mange gæster i kan være på en restaurant afhænger meget af, hvor mange gæster restauranten kan huse som et samlet selskab, da sådanne selskaber nogen steder kan virke forstyrrende over for andre gæster. Derfor er det en god ide at forhøre jer omkring dette, inden i planlægger yderligere. Det er smart at holde julefrokost på en restaurant fordi der er mulighed for servering, buffet, drikkelse og ikke mindst oprydning. Dette er med til at give en afslappet stemning i løbet af hele aftenen. I får altså mulighed for at ligge en stor del af ansvaret over til restauranten, så i ikke selv skal sørge for alt. Tilmed kan det også give dele af selskabet mulighed for at vandre videre i byen, og andre kan tage hjem efter middagen.

Julefrokost på hotel eller feriecenter

En julefrokost kan foregå på et hotel eller et feriecenter, både som et dags-, aftens- eller weekendarrangement. I kan vælge at starte julefrokosten om dagen for eventuelt at benytte hotellets eller feriecenterets faciliteter, hvorefter i kan nyde en festlig julefrokost. Hvis i ønsker et aftenarrangement kan i være i restauranten eller i nogle af deres lokaler og holde en dejlig julefrokost i skønne omgivelser, hvor der er mulighed for, at nogle af gæsterne kan overnatte, hvis dette ønskes. Skal deltagerne have ekstra meget ud af hinandens sammenværd, kan i booke en hel weekend på et hotel eller feriecenter, hvor i laver aktiviteter de forskellige dage. Dette kunne være spa, sport, teambuilding, sightseeing eller noget andet. Der er mange muligheder for, hvad i kan lave. I kan arrangere fælles aktiviteter og konkurrenter, og eventuelt en festlig julefrokost lørdag aften.

Julefrokost med teambuilding

Hvis man ønsker en julefrokost, som byder på noget aktivt, anderledes og gavnende for fællesskabet, kan en julefrokost med teambuilding være en mulighed. Teambuilding behøves ikke være fysisk hårdt da det er jer, som sætter krav til, hvor fysisk og psykisk udfordrende det skal være. Teambuilding kan sagtens være en tur i et Escape Room, hvor man skal samarbejde for at løse gåder for at kunne komme ud. Det kan også være at bygge en tømmerflåde og sejle over på den anden side af en sø. Der er som sagt mange forskellige muligheder og grader af teambuilding og det er helt op til jer, hvad i ønsker. Man kan afslutte med et lækkert måltid, en drink eller en traditionel julefrokost. Det er dog her vigtigt at tage højde for, hvilken slags teambuilding i har valgt, da det kan være drænende, og gæsterne derfor ikke er helt så oplagte til en stor julefrokost, hvis de er blevet fysisk og mentalt udfordret over en hel dag.

Julefrokost for flere grupper i en færdig pakkeløsning

Skal julefrokosten være årets fest og er deltagerne åbne og ekstroverte personligheder, så kan det give god mening at deltage i et af de mange færdige julefrokostkoncepter, hvor alt er planlagt for jer, og man følger et fast program i fælleskab med andre deltagere. Her får man ofte en gennemtænkt menu med drikkevarer adlibitum og underholdning hele aftenen. Et sådant arrangement ligger typisk meget centralt i byen eller med overnatning inkluderet i prisen. Man får typisk lov til at betale en smule mere ift. de alternative løsninger, men derimod slipper man for alt hvad der hedder planlægning, og giver samtidig deltagerne en på opleveren.

Ideer til julefrokostunderholdning

Hvis i vil have noget underholdning til jeres julefrokost og mangler ideer, har vi lavet en lille liste over forskellige underholdninger, som kunne give god mening til en julefrokost.

Komiker

Hvis i ønsker grin og latter er komiker en god ide. Så leder du efter en underholdning, som får dine gæster til at træne mavemusklerne og grine, så kan du få en komiker til at komme og optræde for jer. Det er både sjovt og noget man vil huske. Mange tænker en komiker er utrolig dyr, men behøver man ikke de kendte af slagsen fra TV, kan man sagtens finde rigtig underholdende komik til fornuftige priser.

Tryllekunstner

Hvis i ønsker at tabe kæben over tryllekunsten er dette den rette underholdning for jer. Dette er en anderledes men stadig super sjov underholdning. En tryllekunstner er ofte god til at inddrage publikum og dermed få deltagerne helt frem i stolen. Man får dermed både en sjov og anderledes aften. Samtidig er det er også en type underholdning, der kan give gode samtaleemner under og efter julefrokosten da man skal forsøge at gøre kunsten efter.

Bugtaler med masker

En bugtaler med masker er en person, som kommer og sætter en maske på nogle af gæsterne og snakker for dem. Det er både sjovt og anderledes i forhold til andre former for underholdning. Denne slags underholdning er blevet mere og mere populær igennem årene, hvilket man godt kan forstå. Det eneste det kræver fra jer er nogle stikord omkring personerne, som skal have maskerne på.

Tip en 13’er

Denne form for underholdning er billigt, nemt og en klassikker. I kan lave tip en 13’er omkring jeres familie, jeres venner, jeres kollegaer, jeres virksomhed, klassiske jule ting eller hvad end i finder på. Dette er ganske billigt at lave og en sjov underholdning. Det eneste i skal huske ved denne form for underholdning er en præmie af den ene eller anden art, det kan være en gratis drink eller andet. Det behøves ikke at være noget stort, men det er selvfølgelig op til jer. Læs mere om Tip en 13er her.

Kahoot

Hvis i ikke i forvejen kender Kahoot, er det en hjemmeside, hvor man kan lave quizzer og hvor gæsterne deltager med brug af deres telefoner. Der er i forvejen nogle quizzer tilgængelige inde på hjemmesiden, ellers kan i selv lave en quiz, som er målrettet jeres julefrokost. I kan igen lave en quiz omkring alting. Denne form for underholdning er gratis og kræver ikke meget, og samtidig er det en anderledes og sjov måde at afholde en quiz på.

Find meget mange flere sjove ideer til underholdning til julefrokosten her.

Rate this post
%d bloggers like this: