Hjem Børn Kostume ideer

Kostume ideer

af Ideertilfest
kostume ideer

Kostume ideer – 10 sjove ideer

Elsker du at klæde dig ud i kostume og at tage til kostumefest? Så får du her to sjove ideer til ting, som du kan klæde dig ud som til næste fest.

Pirat

De gode gamle klassikere slår aldrig fejl og derfor får du også et par stykker af dem her.

Hvem kan ikke huske de gode tider du man var barn og klædte sig ud som pirat?

Det nyeste popidol

At klæde sig ud som kendte mennesker kan altid være en sjov ting at gøre. Så hvad med at klæde dig ud som det allernyeste popidol?

Havfrue

Denne kunne eventuelt gå med pirattemaet og det kunne være meget sjovt, hvis den ene del af et par dukkede op som havfrue og den anden som pirat. For at gøre det endnu sjovere, så kunne det jo være pigen der dukker op som pirat og drengen der dukker op som havfruen. 

En ting

Rigtig mange mennesker ender ofte med at dukke op som en bestemt karakter eller i hvert fald noget andet menneskeligt. Men hvad med at dukke op som en ting i stedet for? Det kan for eksempel være at du gerne vil lege toiletsæde for en aften? Eller hvad med en mobil?

En kvinde

Har du som mand altid haft et hemmeligt ønske om at troppe op i høje laksko og lårkort kjole? En kostumefest er det eneste tidspunkt, hvor du har fuldt ud mulighed for at gøre det uden at dine venner vil sætte spørgsmålstegn ved det.

En mand

Omvendt kan du som kvinde jo også sagtens have et hemmeligt ønske om at prøve at klæde dig ud som og begærdige dig som en mand for en enkel dag. Hvil du gerne se om det egentlig er rigtigt, at mænd er mere privilegerede end kvinder? Eller vil du bare gerne lege rundt i et overskæg?

Politiker

En rigtig god kostume-ide er også at troppe op som et ikonisk politisk billede. Husk dog lige på at langt fra alle går højt op i politik, så hvis du gerne vil blive genkendt af alle, så bør du vælge en politiker, som stort set alle kender – medmindre de altså har levet under en sten. 

Historisk karakter

Det samme gælder med denne som med politikeren. Sørg for at vælge en historisk karakter som stort set alle kan genkende – eller som i hvert fald kender dem, når du siger navnet på dem. 

Zombie

Hvis du har en lidt mærk side af dig selv, som du har brug for at udtrykke af og til, så kan du jo også altid lege zombie. En zombie er forholdsvis nem ting at klæde sig ud som også, fordi det bare kræver lidt kunstigt blod, mørk makeup og revet tøj.

Spøgelse

Måske har du ikke så mange penge men vil stadigvæk godt være med til festlighederne. Så kan du jo altid blive et spøgelse. Tag enten et stor lagen og klip nogle huller i til øjnene. Eller find noget hvidt makeup frem og gør dig mere bleg i huden. Så er du pludselig blevet til et spøgelse. 

Rate this post
%d bloggers like this: