Hjem Nyheder Nye ting på Ideertilfest.dk

Nye ting på Ideertilfest.dk

af Ideertilfest
nye på ideertilfest.dk

Hej allesammen!

Så er det vist på tide endnu engang med en ny update af hvordan det går og hvad planerne er med de kommende sektioner og nye artikler på ideertilfest.dk. Vi satte et mål sidste år, der hed at vi skulle ramme et månedligt antal brugere på lige godt og vel 100.000 og det er med stolthed i stemmen at vi langt om længe kan fortælle at målet er nået og i september måned, der nåede vi for første gang at ramme over de 100.000 besøgende. Det er super fedt og vi er enormt glade og taknemmelige for at I gider følge med. Det er sindsygt sjovt og spændende at være med til at hjælpe festarrangører af fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, julefrokoster, firmafester etc over hele landet med at få den bedst-tænkelige fest!

Juletiden nærmer sig

Juletiden nærmer sig snart og det betyder at der garanteret er en julefest eller måske en julefrokost for kollegaerne, som skal klargøres. Det kan du snildt finde hjælp til her på siden, hvor der både er råd til at få skrevet en sød julehilsen, finde gode julelege og også at finde den bedste underholdning til julefrokosten.

Snart nyt design

Derudover så er det langt om længe muligt for os at offentligøre at der meget snart vil komme nyt design på siden. Hele siden vil få et makeover så den vil komme til at blive en hel del mere overskuelig og nem at navigere og finde rundt i! Det er noget vi har ventet længe på og det bliver rigtig sjovt at få den op at køre og høre jeres feedback.

Det har været længe undervejs og der har været mange ting der skulle afprøves. At være hjemmeside webdesigner er ikke let og derfor håber vi at I vil tage rigtig godt imod det nye design, når det bliver offentliggjort snarest.

Tak for jeres beskeder!

Til slut så vil vi endnu engang sige tak for de mange beskeder vi ofte modtager fra jer, læserne, med feedback og gode ideer og råd til hvordan vi både kan gøre vores allerede-eksisterende artikler bedre, men så sandelig også med ideer til nye spændende områder omkring fest og lignende, som der kan skrives om! 

Rate this post
%d bloggers like this: