Hjem Sponsoreret Sådan indrettes en god firmafest

Sådan indrettes en god firmafest

af Ideertilfest

Firmafester kan virke som en unødig udgift for virksomheden som eksister for at gøre sig økonomisk succesfuld. Alligevel kan det være en god idé at arrangere et brag af en årlig firmafest. Udover at medarbejderne får lov til at hygge sig, så er en af de store fordele også at der bliver skabt et stærkere sammenhold medarbejderne imellem. 

Uanset om man er en stor eller lille virksomhed, så er der god grund til en årlig fejring, hvor medarbejderne kan mødes uden for kontortiderne og mødes over en drink i stedet for over en to-do-liste. En god firmafest viser ikke bare at man værdsætter sine medarbejdere, den kan også være med til at skabe god energi der spreder sig til produktiviteten når man sidder i sin kontorstol igen. 

Lej en bar

For at afholde en firmafest kan man vælge at leje sig ind i nogle lokaler eller bruge dem, man i forvejen har. Hvis ikke man har et stort lokale til rådighed, kan man være nødsaget til at bruge de rum som huser skriveborde, stole og skuffeelement med hjul. Rummet kan dog hurtigt omdannes til et lokale med en festlig stemning.

Det kan blandt andet gøres ved at pynte op med guirlander, hyre et lille musikband og leje en bar. Hvis man finder en plads til det på gulvet, vil skrivebordene og andre kontorrelaterede ting hurtigt blive ignoreret. Således kan alle også få en god drink og selv vælge om de ønsker den med alkohol eller alkoholfri væske. 

Vis et nyt talent

Der er altid plads til at holde en simpel fest: tænd for noget musik, sørg for drinks og snacks og så er man ligesom i gang. Men hvorfor ikke benytte muligheden til at udfordre medarbejderne og øge chancerne for mere underholdning? Sørg for eksempel for nogle spil der får folk ud af deres komfortzone eller arranger en konkurrence hvor det gælder om at vise sit bedste talent.

Undervejs som folk griner og afslører deres talenter, så har de det ikke bare sjovt. I mellemtiden opdager de også sider af deres kolleger som de ikke ellers ville have kendt til. Det kan udvikle og forbedre dynamikken når man sidder og skal arbejde sammen på tæt hold om et projekt.

Lege der aldrig fejler

For dem der gerne vil mere end bare at sludre, drikke og danske kan hive de klassiske spil og lege frem. Dem man legede som børn og som stadig er sjove i voksenalderen. Stoledansen er for eksempel en blanding af musik og underholdende konkurrence, som er lige til at gå til med stole fra kontoret. Hvis ikke I har dem i forvejen, så køb konferencestole, som både kan bruges til møde og til fest.

Et godt spil Twister kan også få folk til at bevæge sig og engagere sig, selvom hvis man er den indadvendte type. Uanset hvad så er firmafester med en blanding af musik, leg og teambuilding en god mulighed for, for eksempel, at fejre et godt resultat og fejre sine kolleger. 

Rate this post
%d bloggers like this: