Hjem Sponsoreret Sjove festsange skrives til dig – hurtigt og nemt.

Sjove festsange skrives til dig – hurtigt og nemt.

af Ideertilfest

Denne artikel er sponsoreret

Festsange bruger vi, når vi skal have det ekstra sjovt. Når vi skal hylde en fødselar eller en konfirmand m.m.aJeg laver sjove festsange ud fra de ønsker du har. Jeg laver de gode rim – finurlige rim – med lange ord – og garanteret rigtig sød og sjov og helt sikker dejlig nem at synge. I mange år har jeg skrevet og har mange faste kunder, der også vender tilbage. Men det er begrænset, hvor mange konfirmationer de skal have lavet sang til. Nu venter vi måske på, at børnebørnene vokser sig sunde og klar til at det bliver Deres tur. Derfor er jeg stadig sulten. Jeg vil glæde mig til at lave en sjov og festlig festsang til dig. Sangen er først færdig, når du har godkendt den.

Du sender oplysninger om festens midtpunkt – beskriver lidt om f.eks. konfirmanden, som jo skal have en festlig konfirmationssang!! Se på min hjemmeside: festtale.dk, hvor processen er beskrevet.

Men kort fortalt, ja så sender du de oplysninger, du mener kunne være gode at få med i festsangen. Er det til en konfirmand, ja så har du sikkert et eller andet på vedkommende. Noget vi kærligt kan drille med. Sport – shopping gen – venner – skole – gameraften/nat – fodbold – håndbold – ferierejser – spejder – piger – drenge – ja der er nok at tage af. Bare tag det fra en ende og skriv. Ikke en roman – så hellere noget kort fortalt f.eks. sjove episoder – eller konfirmanden har dummet sig eller lavet skæg med andre. Måske i stikords form eller korte sætninger. Inden jeg starter, vil jeg kontakte dig – og er der noget jeg ikke forstår, ja så spørger jeg ind til det. På den måde kan vi sammen lægge stilen. På den måde bliver festsangen også mere personlig.

Festsange nu hvor Corona åbningen er i gang. For det er den og det skal fejres!

Nu er Coronaåbningen i gang, Danmark bliver normaliseret. Det skal fejres. F.eks. med en konfirmationsfest – fødselsdagssang – ja vælg selv. Nu skal vi feste lidt oven på denne lange tørke. Festen skal naturligvis indeholde en sjov festsang. Henvend dig trygt og jeg vil lave den, så du og offeret bliver glade. Lad os krydre disse fester, der nu må afholdes med lidt fællessang som IKKE synges alene – nej den synges sammen med de andre gæster og den er lavet til selve konfirmanden og den synges bare lige fra hjertet.

Rate this post
%d bloggers like this: