Hjem Sponsoreret Skal der lidt mere gang i festen, så ved vi hvad der skal til

Skal der lidt mere gang i festen, så ved vi hvad der skal til

af Ideertilfest

Denne artikel er sponsoreret

Det er endelig ved at være tid til at det atter kan lade sig gøre at give den gas med nogle fester igen, men har du helt glemt hvordan man kører den vildeste fest?

Hold den fedeste fest med de fedeste drukspil

Den gode fest handler som regel om, at der ingen forventninger er til noget og at man er omgivet af lige præcis de folk man elsker at være omgivet af. Det er stort set altid opskriften på den perfekte fest, men hvad nu hvis der skal ske noget, og det velkendte karaokeanlæg er brændt sammen efter sidste fest?

Drukspil er det simple svar. Der findes et væld af drukspil, så hvis du havde tænkt at det ikke lige er din præference, så bør du lige dobbelttjekke hvad der egentlig er af forskellige drukspil først.

For at nævne nogle af de få, som virkelig er blevet populære de seneste år, så har vi den klassiske Beer Pong. Det er altid en et godt spil, for der er mulighed for at tilpasse regler og konsekvenser til forsamlingen, men der er også mulighed for at være både få og mange omkring spillet.

Gå nu nat og gå nu lige hjem

Er selskabet mere til den rolige og mindre fysiske form for drukspil, så er der også mulighed for drukbanko, drukdart og jeg skal komme efter dig. Der er virkelig efterhånden ikke rigtigt nogle grænser for, hvad du kan lave om til drukspil.

Når festlighederne tager fart, så er det vigtigt at man husker at tage ansvar for hinanden. Sørg for at dem der drikker alkohol, ikke bliver fristet til at hoppe bag rattet for at køre hjem og sove rusen ud. Alkometer kan være festens vigtigste gadget. Det er desuden en sjov én at puste i, i løbet af aftenen, for at se hvor man er henne promillemæssigt.

Rate this post
%d bloggers like this: