Hjem Uncategorized Skal I tage mad ud af huset til festen

Skal I tage mad ud af huset til festen

af Ideertilfest
god mad til festen

Skal man købe mad ud af huset til ens kommende fest? Her kan du finde nogle ideer til hvordan man vælger det rette.

God festmad er noget af det vigtigste for at få sig en god fest. Hvis maden ikke spiller og sidder lige i skabet så er der mange der vil gå derfra med sultne maver og en flad fornemmelse i kroppen. Derfor er det vigtigt at man får den rette menu og server det lækreste for sine gæster.

Til det kan det ofte være en god ide at vælge mad ud af huset, for så ved man at maden er lavet og tilberedt af de dygtigste kokke og i øvrigt ved man at det er lavet relativt tæt på tidspunktet for festen.

Skal man købe mad ud af huset?

Men skal man overhovedet have mad ud af huset? Det er spørgsmålet man hurtigt bør få besvaret for at finde ud af om man selv skal stå for maden. Det kan også være at man afholder festlighederne på en restaurant, hvor der alligevel er sørget for menuen.

Hvor meget tid har I?

Tænk bl.a. over hvor god tid I har. Hvis I har en presset tidsplan så nytter det ikke noget at man selv prøver at få det til at hænge sammen ved selv at stå for maden.

Hvad er budgettet?

Det kan være en lille smule dyrere at skulle købe maden udefra, men det gør også det hele lettere.

Hvilken menu skal I vælge

Der kan være mange forskellige menuer man kan vælge imellem og man skal i øvrigt også tænke over, hvilken type fest, der skal afholdes. Måske søger man mad ud af huset til julefrokosten eller en buffet ud af huset

Hvor mange personer bliver I?

Sidst men ikke mindst så hav gerne i baghovedet hvor mange gæster, der kommer med. Hvis man er rigtig mange så er det også lettere ikke selv at skulle stå for den store opgave, som det nu engang er, at få den helt rigtige mad til festen.

Rate this post
%d bloggers like this: