Hjem Fødselsdags ideer 20 års fødselsdag

20 års fødselsdag

af Ideertilfest
20 års fødselsdag

Fylder du selv 20 år eller har du en nær ven eller måske et familiemedlem der fylder 20 år? Så er det ofte lig med en stor fest, og du kan finde alt den information du har brug for i artiklen her! Find forslag til den bedste underholdning, de sjoveste indslag, hvordan man skriver en god invitation, sender en god hilsen til fødselaren evt. med et par gode citater osv.

Underholdning til 20 års fødselsdag

Hvis man holder en fest for sine venner eller for familien, så er det en god ide at finde på et par underholdnede indslag. Der er mange forskellige sjove muligheder man kan vælge i mellem og her er et par forslag så du kan få lidt inspiration til jeres egen fødselsdagsfest. Hvis du arrangerer underholdningen for fødselaren så prøv evt. at vælge nogle lege hvor han eller hun bliver indblandet på en sjov måde eller hvor man får lov at høre og lære lidt mere om fødselaren. 

Tip en 13

Tip en 13er er altid en sjov leg. Her kan du passende skrive en masse spørgsmål der spørger ind til konkrete ting ved fødselaren. Du kan fx lave spørgsmål om hvad fødselarens første kæledyr hed, hvem fødselarens bedste ven eller veninde var i folkeskolen osv. Vinderen er nu selvfølgelig den deltager der får flest rigtige og derved kender fødselaren bedst.

Læs meget mere om indslaget Tip en 13er her!

Hilsen i hatten

Denne her er sjov og anderledes. Inden du kommer til festen så bed de resterende deltagere om at tage en lille lap papir med hvorpå de skriver en lille hilsen til fødselaren. Den kan være lang såvel som kort og det kan blot være en lille sød hilsen eller det kan være en længere tekst med en lille fortælling måske. Når man kommer til fødselsdagen skal man lægge sin hilsen ned i en hat. På et tidspunkt til fødselsdagsfesten tager man nu hatten frem og nu skal fødselaren læse et par stykker af hilsnerne og for hver hilsen skal han eller hun gætte, hvem der har skrevet den. 

LÆS: Find de SJOVESTE indslag til fødselsdagen her!

Hilsen til 20 års fødselsdag

Hvis man gerne vil sende en sød eller sjov hilsen til fødselaren så er her et par gode ideer til hvad man kan skrive.

  • Husk på, at ungdom blot er en fejl, der rettes med årene.
  • Gud gav os livet – det er op til den enkelte at leve det fuldt ud!
  • Du har hele livet foran dig, og jeg ønsker dig held og lykke på livets landevej! 

Disse citater er gode at benytte i en længere hilsen. Man skal selvfølgelig også passe på med at det ikke bliver alt for gråt og seriøst det hele så husk også at bruge lidt humor i din hilsen.

Læs her hvordan du får sagt Tillykke med fødselsdagen på den bedste måde!

Man kan vælge at sende sin hilsen digitalt med fx en platform som jeg vil våge at påstå at størstedelen af danske unge, der fylder 20 år i dag har. Ellers kan man også vælge at gøre det ekstra specielt ved at sende et fysisk brev som på gammeldags manér. Hvis man virkelig vil vise fødselaren at denne betyder noget for dig så er sidstenævnte altid en perfekt mulighed!

Læs her hvordan du laver det bedste fødselsdagskort!

Vi håber I får en god fødselsdagsfest!

Det var alt for nu om hvordan man kan sikre at fødselarens 20 årige fødselsdag bliver husket. Der er mange ting, der skal være styr på hvis man vælger at holde en fest i større omfang, så det er altid en god ide at være ude i så god tid som muligt, når man skal i gang med forberedelserne.

Rate this post
%d bloggers like this: