Hjem Bryllup Bryllupssange

Bryllupssange

af Ideertilfest
bryllupssange

Det store bryllup er nært forstående og du skal finde den helt rette bryllupsmusik til festen. Hvad end du leder efter en bryllupssang der kan spilles i kirken eller til festen eller du selv sidder og skal bruge inspiration til at skrive jeres egen bryllupssang så er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil du blive præsenteret for flere lister med noget af det bedste bryllupsmusik – både færdige sange, eller melodier til bryllupssange.

Find en romantisk bryllupssang

Her vil du finde en liste med nogle af de bedste bryllupssange du kan spille til brylluppet. Hvis du er bruden eller gommen så er det vigtigt at I sætter jer sammen så I sammen kan finde frem til lige netop den sang, der betyder mest for jer. Tænk over jeres personligheder, da der er mange af disse sange der taler mest til bestemte par. Brug lidt tid på at få et overblik over de forskellige muligheder så I finder netop den sang, der passer bedst til jeres bryllup.

 • En sang om kærlighed (Tim Christensen)
 • Marry you (Bruno Mars)
 • Can’t take my eyes off you (Andy Williams)
 • All of me (John Legend)
 • Right next to the right one (Tim Christensen)
 • Lucky (Jason Graz, Colbie Caillat)
 • Du er (News)
 • At last (Etta James)

Her er noget inspiration I kan gøre brug af for at finde den helt rette bryllupssang.

Hvordan vælges den rette sang?

Der er et par faktorer, der spiller ind når den helt rette sang skal vælges. Man skal nemlig huske at tænke over om sangen passer til både gommen og bruden. Hvis i selv sidder og vælger sangen så skal man som sagt også tænke over om den passer til jeres personligheder. Hvis I er et par med gang i den, og nogle der elsker at komme ud og opleve verden så kan det være en god ide at lade det blive afspejlet i sangvalget.

Skal man vælge flere end én bryllupssang?

Det er et godt spil, og der er ikke et rigtigt svar. Det er som regel en god ide at vælge flere bryllupssange, da det i længden nok vil blive trættende at høre på den samme bryllupssang igen og igen.

LÆS: De 5 bedste og sjoveste indslag til brylluppet, der vil få gang i festen!

Hvornår skal bryllupssangen spilles?

Der er mange tidspunkter i løbet af dagen og aftenen man kan vælge at afspille sin bryllupsmusik på. Det kan være for at sætte gang i stemningen i kirken, det kan være under brudevalsen eller det kan være i festlokalet senere på aftenen, hvor man gerne vil skabe den helt rette og selvfølgelig romantiske stemning. Man kan ligeledes vælge at booke en festmusiker, som kan synge nummeret live, hvilket altid forstærker oplevelsen og gør det mere magisk. Der er mange forskellige musikere rundt om i hele landet, der har specialiseret sig i at synge til bryllupper, og derfor burde det ikke være svært at finde den helt rette musiker til lige præcis jeres bryllup.

 

Hvis man vil lave skrive sin egen bryllupssang

Det kan være at du er kommet til denne artikel med det formål at få noget inspiration til, hvordan du selv skriver en bryllupssang. I så fald er det denne sektion du skal søge hjælp i. Først er det fedt at du selv vil skrive sangen – hvis du sidder og vil give brudeparret en ekstra god oplevelse så kan det altid anbefales at sætte sig godt til rette og skrive sin egen bryllupssang da man på den måde kan gøre det mere personligt og på den måde gøre sangen mere uforglemmelig for alle gæsterne og selvfølgelig specielt for brudeparret.

 • Jeg ved en lærkerede
 • Kære lille mormor
 • Se den lille kattekilling
 • Den lille frække Frederik
 • I en kælder sort som kul
 • Det var en lørdag aften
 • Kald det kærlighed

LÆS: Find de bedste festsange

Gør bryllupssangen personlig

Når man sætter sig for at skrive sin egen bryllupssang til brudeparret kan man vælge at gøre den personlig og på den måde fortælle en masse sjove og måske endda lidt pinlige ting om brudeparret. Her er det en god ide at tænke over ting som definere brudeparret istedet for bare at fortælle om karakter træk eller sære vaner som kun er gældende for den ene part.

Husk i øvrigt at når det kommer til bryllupssange, så er det også vigtigt at man overhovedet har et sted at få dem sunget i første omgang. Du kan med lethed finde et selskabslokale her.

Rate this post
%d bloggers like this: