Hjem Kort Takkekort tekst

Takkekort tekst

af Ideertilfest
takkekort tekst

Skal du skrive et takkekort? Har du svært ved at udtrykke dig ordentligt? I så fald er du ikke den eneste. Det er nemlig ganske naturligt. Når du skriver et takkekort, så er det vigtigt, at du formulerer en god tekst hvori, det kommer til udtryk at du er taknemmelig. Det er dog ikke altid nemt, og derfor har vi samlet en oversigt over eksempeltekster her på siden.

Disse tekster kan du enten bruge som inspiration til at skrive din egen takkekort tekst eller ganske enkelt blot kopiere over, fordi du mener, der er én af disse tekster, der rammer plet ift. hvordan, du føler. Selvom du har svært ved det, så er det vigtigt at sige tak – også selvom det f.eks. blot er for deltagelsen i en konfirmation eller et lignende arrangement.

Oversigt over tekster til takkekort

  • Kære “Navn”. Mange tak, fordi I kom til min fest og var med til at gøre dagen til noget helt specielt. Jeg havde en vidunderlig dag – bl.a. på grund af jeres nærvær og gode humør. Det blev en uforglemmelig dag, som jeg er taknemmelig over, at måtte dele med jer. Med venlig hilsen “Navn”.
  • Kære “Navn”. Mange tak for jeres deltagelse ved begravelsen. Det var en dag i stor sorg for os alle, men jeres hjælp og støtte, gjorde det også til en smuk dag. Det er en hård tid, vi har foran os, men vi trøster hinanden med de minder med “Navn”, vi har og vil glædes ved i mange år. Med venlig hilsen “Navn”.
  • Kære “Navn”. Mange tak for gaven. Det var lige dét, jeg ønskede mig. Jeg er helt sikker på, at jeg bliver glad for den. Dér ramte du plet – og tusind tak for det. Kærlig hilsen “Navn”.
  • Kære “Navn” og “Navn”. Mange tak for den flotte invitation. Det vil være os en stor fornøjelse at deltage i jeres arrangement. Vi ser allerede frem til at fejre dagen med jer. Vi glæder os til en festlig dag med venner og familie, hvor godt vejr forhåbentligt vil være prikken over i’et. Vi er sikre på, at det bliver en pragtfuld dag. Kærlig hilsen “Navn” og “Navn”.
  • Kære. Mange tak for det kort og de fine ord, du sendte. Det luner at vide, at jeg er i dine tanker – særligt i en svær tid som denne. Af hjertet tak. Med venlig hilsen “Navn”.
  • Kære. Jeg skriver ud af den største taknemmelighed for den støtte, du har ydet i forbindelse med denne svære tid. Din hjælp og støtte har betydet meget for mig, og har gjort det til en nemmere stund. Af hjertet tak. Kærlig hilsen.
  • Kære. Vi vil gerne sige tusind tak, fordi du deltog i vores bryllup. Du var med til at gøre dagen helt uforglemmelig. Det var en fantastisk dag, som vi aldrig vil glemme. De kærligste hilsner fra.
  • Kære. En stor dag fyldt med glæde, kærlighed og dejlige mennesker er nu blevet et fantastisk minde, som vil være med os resten af livet. Selvom vores bryllup blev overstået på, hvad der føltes som et par sekunder, har det skabt et unikt minde. Derfor er vi lykkelige over, at kunne sende denne tak med en følelse af glæde og lykke over at have ægtet hinanden. Tusind tak, fordi du var med til at gøre vores bryllup uforglemmeligt. Mange kærlige hilsner.
  • Kære “Navn”. Tusind tak, fordi I var med til at gøre vores bryllup til noget helt unikt. Vi havde en vidunderlig dag, som vi vil mindes resten af vores dage. Tusind tak for jeres deltagelse og den skønne gave. Kærlig hilsen “Navn”.

Det er vigtigt at udsende takkekort

Der er mange, der tror, at det ikke er så vigtigt at udsende takkekort. Der også mange, der blot ser det som en formalitet, de nærmest føler sig tvunget til, og derfor gør de ikke så meget ud af det. Hvis du sender et personligt takkekort til hver af dem, der skal modtage af, så vil de også kunne mærke, at du virkelig sætter pris på det, du reelt set siger tak for.

Derfor er det også vigtigt, at du udviser taknemmelighed ved at sende et takkekort afsted. Når du gør det, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at skrive en unik tekst til hver modtager. Hvis ikke, du føler, du har tiden til dette, så er det også helt OK – det vigtigste er nemlig, at du får udvist din taknemmelighed ved at udsende disse takkekort.

Rate this post
%d bloggers like this: