Hjem Nytår Nytårs citater

Nytårs citater

af Ideertilfest
nytårs citater

Hvis du er i færd med at skrive en tale, du skal holde nytårsaften eller du har i sinde at skrive en række nytårskort, du kan sende ud, så du kan ønske modtagerne et godt nytår, så er der flere måder at gøre det på. Du kan enten vælge at skrive din egen tekst eller du kan vælge at kombinere din tekst med et citat, da det fungerer rigtig godt i flere tilfælde.

Du kan finde et væld af citater, der kan bruges i et sådant tilfælde. Essenssen af et sådant citat er, at det skal give stof til eftertanke hos modtager. Det er noget, der kan opnås på op til flere måder. Hvis du gerne vil bruge et godt citat i en tale eller i et kort, så er du kommet til det rette sted, da du her på siden kan finde et stort udvalg af gode nytårscitater.

Stor oversigt over nytårscitater

Nye begynder er i orden, og du er bundet til at føle en vis spænding, da nye chancer kommer din vej. – Auliq Ice

Hvad det nye år bringer til dig, afhænger meget a,  hvad du bringer til det nye år. – Vern McLellan

Det nye år står foran os, som et kapitel i en bog, der venter på at blive skrevet. – Melody Beattie

En optimist er oppe indtil midnat for at se det nye år. En pessimist holder sige vågen for at sikre, at det gamle år efterlades. – William E. Vaughan

Nytår – et nyt kapitel, nyt vers eller bare samme gamle historie? I sidste ende skriver vi det selv. Valget er vores. – Alex Morritt

For sidste års ord tilhører sidste års sprog. Og næste års ord afventer en ny stemme. – T.S. Eliot

Nytårscitater kan understrege dine pointer

De mange nytårscitater, du finder herover, kan bruges til flere ting. De kan sagtens stå alene, men det bedste er dog, hvis du bruger dem til at understrege en pointe, du gerne vil frem til i enten en tale, et brev eller et kort. Derfor er det også vigtigt, at du har fokus på at vælge et godt citat, der reelt set passer til den tekst, du har skrevet til din tale el.lign.

I langt de fleste tilfælde vil det kunne bruges til at lukke af for en sektion i en tale eller binde en løkke på et kort. Uanset om du skal skrive en tale eller du skal skrive et kort, så er det med henblik på at nå frem til en bestemt pointe. Når du vælger dit citat, så er det vigtigt, at du har fokus på at vælge et citat, der rent faktisk understøtter denne pointe godt.

Hvad kategoriseres som et nytårscitat?

Der er ikke nogle egentlige regler for, hvad der kan kategoriseres som et nytårscitat. I bund og grund, så skal det blot handle om nytår, hvad end det er selve aftenen, det nye år eller noget helt tredje, der har relation til nytåret. Det kan du også se, at de mange citater herover har.

Rate this post
%d bloggers like this: