Hjem Fødselsdags ideer Sjove Fødselsdagsbilleder – Gratis

Sjove Fødselsdagsbilleder – Gratis

af Ideertilfest

Hvis du leder efter det største udvalg af sjove fødselsdagsbilleder så er du kommet til det rette sted! Her vil du kunne downloade gratis fødselsdagsbilleder som er både sjove, søde og ikke mindst rigtig flotte. Hvis du står og skal sende en fødselsdagshilsen til en kær ven eller måske et tæt familiemedlem, eller du måske står og skal sende en invitation til din store fødselsdagsfest, så er der her en masse fødselsdags billeder, som du passende kan benytte til at gøre din hilsen eller invitation ekstra flot, og på den måde få den til at skille sig ud fra mængden, så det er noget der vil blive husket af modtageren!

Her vil du finde billeder til en hvilken som helst fødselsdag du måtte holde. Der er således billeder der passer til den 20 åriges fødselsdag, der er billeder der passer hvis du skal til en 30 års fødselsdag, 40 års fødselsdag, 50 års fødselsdag eller måske til din mormors 60 eller 70 års fødselsdag. Uanset hvad, så garantere vi hvertfald at der er noget for enhver smag at finde her! Vi håber du kan bruge nogle af billederne!

Alle de flotte fødselsdagsbillede

Her er de mange fødselsdagsbilleder. Husk at komme tilbage jævnligt, hvis du har behov for nye billeder, for det er en liste, der bliver opdateret jævnligt med nye og sjove fødselsdagsbilleder.

Hvordan downloader man et billede: Hvis du gerne vil downloade et af billederne skal du blot klikke på selve billedet og dernæst højreklikke på det. Nu kommer en box op, hvor du kan trykke på “gem billede”, og wupti! Nu ligger billedet på din egen computer, så du frit kan gøre brug af det til dit eget behov.

[ngg_images source=”galleries” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”220″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Det var alle billederne for denne gang. Der burde være et billede til stort set en hvilken som helst fødselsdag. Man kan aldrig gå helt galt i byen, hvis man finder et godt og sjovt fødselsdagsbillede, som man kan inkludere i sin fødselsdagshilsen eller måske i sin fødselsdagsinvitation. Husk på at hvis fødselaren fylder rundt, så skal man huske at gøre lidt ekstra ud af billedet, og her man kan måske finde et af de ægte billeder, eller man kan sågar tage et billede af noget fødselsdagsrelateret selv, for på den måde at vise at man har gjort noget ekstra ud af fødselsdagen. Det er værd at nævne at alle billederne som sagt er helt gratis at benytte sig af her på siden, og derfor er der ikke noget problem i at du downloader så mange som muligt til dit eget behov og dit eget brug. Det er måske lige i overkanten at inkludere alle billederne i sin egen fødselsdagshilsen, men uanset hvad kan det aldrig skade at finde et eller to billeder som kan bruges til at pynte invitationen eller hilsnen med!

 

Vil du sende den perfekte fødselsdagshilsen? Så læs med her, så du kan få sagt tillykke med fødselsdagen på den perfekte måde!

Hvordan skal fødselsdagsbilledet sendes?

Det er selvfølgelig en mulighed at sende et ægte fødselsdagskort, som man går ud og køber i en butik eller over nettet, men der er ingen tvivl om at det er sjovere og hyggeligere, hvis man selv kan finde et sjovt fødselsdagsbillede, som man kan sætte sammen med en tekst, man selv har skrevet og sende den afsted til fødselaren. Hvis man selv finder billedet her, kan man som regel gøre brevet mere personligt, og det gælder sådan set uanset om man sender brevet med post eller man bruger et online medie som eksempelvis Facebook eller email. Over de seneste par år er det blevet mere og mere populært at sende en fødselsdagshilsen med et billede over Facebook, og dette er da også en nem og oplagt mulighed at benytte sig af, men man skal huske på, at det bliver svære at skille sig ud med sit eget fødselsdagsbillede hvis man gør som alle andre! Derfor vil vi til enhver tid anbefale at man tænker sig en ekstra gang over, hvordan man vil overlevere fødselsdagsbilledet til fødselaren. Det er selvfølgelig en smule i overkanten af overlevere brevet med en brevdue – selvom det uden tvivl ville imponere ret så meget!;) Det er nok mere realistisk at man måske benytter sig af et ægte brev og sender brevet med posten. Der er ikke noget mere specielt og varmende end at komme ud til postkassen og se at man har modtaget en personlig hilsen, hvor der virkelig er blevet lagt tid og krafter i at lave en hilsen med flotte fødselsdagsbilleder en personlig og målrettet tekst. Det er som regel et af højdepunkterne på den store dag, hvis man modtager en brev af denne slags!

Vi håber du fandt et fødselsdagsbillede du kunne bruge!

fødselsdagsbillede

Vi håber at du har fundet et fødselsdagsbillede, som du kunne bruge til din fødselsdagshilsen eller fødselsdaginvitation. Der er rigtig mange forskellige billeder at finde i denne store kollektion, så vi håber at du har fundet eller måske to som har passet til dit formål. Disse billeder kan man enten printe ud eller man kan sende dem sammen med beskeden hvis man fx sender en hilsen på Facebook eller måske over SMS. Man skal dog huske på, at hvis man virkelig vil sørge for at gøre et stærkt indtryk så er det vigtigt at man prøver at skille sig så meget ud som det er muligt, og derfor er det en ide man kan overveje er at sende fødselsdagshilsnen, som evt. et brev der fysisk afleveres til modtageren – ligesom man gjorde det i gamle dage. Der er ingen tvivl om at hvis man modtager et fødselsdagsbillede med en sød tekst ved siden af, så er modtageren ikke i tvivl om at man tænker på fødselaren og glæder sig til at komme og fejre ham eller hende.

Husk at komme tilbage næste gang du skal bruge et sødt, sjovt, frækt eller flot fødselsdagsbillede, til at pynte din næste fødselsdagshilsen med. I øvrigt så er vi meget glade for at høre fra hvis I har forslag til nye fødselsdagsbilleder som vi ikke har fået medtaget her. Som man kan se er der et stort og alsidigt udvalg af billederne i kollektionen her over og derfor kan der altid udvides hvis det nu skulle ske at man finder frem til en række billeder som måske ikke er at finde på billederne. Vi vil inkludere det hele og det betyder at uanset om du har billeder der er tegnet i tegneserie stil, som får sagt tillykke med fødselsdagen på en hyggelig måde eller det måske er et ægte og fysisk billede af måske en fødselsdagskage med masser af lys i, så vil vi hellere end gerne høre fra jer!

Sidst men ikke mindst er der bare tilbage at sige, at vi håber du har fået god brug af en eller måske flere af overstående billeder, og vi håber at disse fødselsdagsbilleder har fungeret som prikken over i’et til at få jeres fødselsdagshilsen eller fødselsdagsinvitation så den er blevet noget helt specielt og uforglemmeligt til den heldige fødselar eller gæsterne.

Husk at vi har mange flere fødselsdagsrelateret artikler og guider her på siden! Hvis du vil se eet overblik kan du se vores fødselsdag kategori.

 

Rate this post
%d bloggers like this: