Hjem Festlige ideer lykønskninger – Skriv det bedste lykønskningskort

lykønskninger – Skriv det bedste lykønskningskort

af Ideertilfest
lykønskninger

lykønskninger: Vil du gerne få sendt et ordentligt lykønskningskort, men er ikke helt sikker på hvor du skal starte, hvor langt kortet skal være, hvad du skal skrive i det, hvordan du gør det sjovt etc. Så er du kommet til den helt rette guide: her vil du finde tekster og eksempler på, hvordan man får skrevet og sendt de bedste lykønskninger!

Tekst til et godt lykønskningskort

Herunder finder du tekster og forslag til hvordan du skriver den sødeste, sjoveste og mest mindeværdige lykønskning. Lykønskningskort kan sendes til mange forskellige anledninger og de kan fx sendes til brylluppet, fødselsdagen, hvis man netop er blevet færdiguddannet mm. Der er mange muligheder og herunder har vi forsøgt at dække så mange anledninger som muligt. Lad os tage et kig på de mange lykønskninger!

Hilsen til fødselsdagen, der er ved at komme op i årene
Kære Niels
I dag er en ganske ganske særlig dag – det er nemlig din store dag. 
Vi håber at du bliver fejret med maner og får alt det du har ønsket dig. Husk, at du er i centrum i dag, så lad dig blive ordentligt forkælet af dem du holder af. 
Og så lige angående din alder – jo du slipper ikke for at den også bliver adresseret: Du er måske ved at komme op i årene, men husk nu bare på, at det faktisk er blevet bevist at folk, med flest fødselsdage faktisk også er dem, som lever længst. 
Stort tillykke endnu engang.
De bedste hilsner fra Morten og Viktoria.

Tillykke med brylluppet
Kære Rikke og Thomas,
Nu starter et helt nyt kapitel i jeres liv, og må det blive langt og lykkeligt. Det er her passende at nævne det berømte citat fra H.C. Andersen som sagde at livet er et eventyr! Og jeres store eventyr er først lige begyndt. Man skal huske at når kærligheden blomstre mellem to personer, så vil der stadig være diskussioner og til tider sure miner, men bare husk på at hvis I forbliver hinandens bedste venner og holder gnisten ved lige, så er der ingenting, der kan skille jer ad!
Måtte I altid leve livet fuldt ud, le ofte og fortsat elske! Og så husk nu at når to bliver til en, så bliver alt matematikken altså lettere! 
De bedste hilsner fra Anne og Ole.

Skriv det bedste fødselsdagskort!

tekst til lykønskningLykønskningskort til det nye job
Til Hanne,
En stor lykønskning skal lyde med dit nye job. Du har altid været målrettet og forfulgt dine drømme, og vi er på alle måder både stolte over at have fulgt din rejse fra studiet og til der hvor du er nu. Det er nogle flotte resultater du har fået med på vejen, og hvis ikke du havde fortjent at få denne mulighed så var der ingen der havde!
Vi håber at du vil få masse nye spændende udfordringer på din nye arbejdsplads, og vi er spændt på at følge dig på dette nye store hop i din flotte karriere.

Sød hilsen fra bedstemor til den nyfødte (dåbskort)
Til min dejlige og søde pige,
Jeg efterlader dig her et kort, som jeg håber du må huske tilbage på med glæde når du bliver lidt ældre!
Jeg glæder mig umådeligt meget til at følge dig på livets landevej, og jeg er sikker på at du vil gøre mig og resten familien stolt!
Alt det bedste for mit lille nyfødte barnebarn. De bedste hilsner fra din bedstemor.

Guide: De 10 sjoveste fødselsdagscitater.

Til den 30-årige fødselar
Kære Anne,
Et stort stort tillykke skal lyde på din store og flotte dag.
Så blev du alligevel 30 år. Som tiden dog flyver afsted, vi håber at du får den bedste dag du kan drømme om, og får hygget med dine venner og din familie. Nå ja, og så håber vi selvfølgelig ikke at du får alt for meget peber!
Mange kram fra os!

Hilsen til de nybagte forældre!
Til Rasmus og Louise,
Vi er helt høje over denne store nyhed. Vi glæder os enormt meget til sammen med jer at kunne byde velkommen til det lille nye medlem af familien. Den kommende tid vil helt sikkert byde på udfordringer, men ved hvad fremtiden bringer, så vil det ikke være noget problem for jer, og vi glæder os meget til at følge den udvikling, der kommer! Med nogle så stærke og dejlige forældre, så har den lille ny allerede fået det stærkeste fundament for et godt og spændende liv!
Vi glæder os til at høre mere, og se, når maven begynder at bliver lidt mere rund.

Tillykke med dagen
Kære Alexander,
Et stort tillykke med fødselsdagen skal lyde fra mig!
Selvom du begynder at komme op i årene, så husk at du kan sammenlignes med den fineste vin: Du bliver kun bedre og bedre med årene, og i øvrigt så er alderdom den dyre pris man er nødsaget til at betale for modenhed.
Jeg er taknemmelig for alle de stunder vi har haft, og jeg ser frem til at fejre mange flere med dig i fremtiden.

Til ham eller hende, der er kommet ind på drømmestudiet
Vi har netop modtaget den store og meget spændende nyhed. Du har altid været en målrettet person, og vi er derfor så stolte af at høre at du er blevet lukket ind på dit drømmestudie. Siden du var helt lille har du været ambitiøs og vidst præcis hvilken vej du ville gå her i livet. Derfor er det så velfortjent at du er kommet der til hvor du er, og vi glæder os til at følge din videre færd. Vi er dog allerede sikre på, at du vil gøre os allesammen stolte med dine resultater og karakterer på dit kommende studie!

Hvordan bør man skrive lykønskningskortet?

lykønskningskortNår man vil skrive et lykønskningskort så er der altid et par ting, man kan overveje for at kortet bliver så godt og mindeværdigt som muligt. Nogle tænker måske i første omgang over om de overhovedet bør sende en lykønskning i første, men hvis man har den mindste anledning for at få sendt et kort, så bør man gøre det for det viser at man tænker på personen og holder så meget af dem at man gerne vil gøre noget ekstra for dem. 

Der er en række faktorer du bør tænke over, når du skal skrive din lykønskning. Disse er bl.a. at du prøve at gøre din hilsen så personlig som mulig. Man kan komme en rigtig lang vej med mange af de tekster herover, men man skal samtidig huske på at de er generiske. Det er selvfølgelig svært for os at gøre disse eksempler herover personlige, da det er op til den enkelte at prøve at gøre kortet så personligt som muligt. Man kan udnytte disse tekster herover til at prøve at gøre kortet sødt og sjovt, men hvis man kan få nogle personlige historier med ind i sin lykønskning, så er det altid at fortrække. Tænk over disse ting, når kortet skal skrives:

  1. Gør kortet personligt
  2. Skriv ikke en alt for lang lykønskning. 
  3. Lån kun dele af de lykønskningskort du finder herover.
  4. Send gerne kortet som et fysisk brev.

Hvis du følger disse råd kan du aldrig gå helt galt i byen med et personligt lykønskningskort.

Har du flere ideer til lykønskningskort

Det var alle de mange lykønskningskort for nu. Hvis du selv har modtaget en sød eller sjov lykønskning som gav dig et smil på læben, så vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at dele den med vores andre læsere. 

Rate this post
%d bloggers like this: