Hjem Kort Dåbskort – Tekst til den sødeste dåbshilsen

Dåbskort – Tekst til den sødeste dåbshilsen

af Ideertilfest
dåbskort tekst

Find ideer til hvordan du skriver det bedste dåbskort. En dåbshilsen varmer altid, og her finder du ud af hvordan du skriver et mindeværdigt kort til barnedåben.

Kender du nogle nybagte forældre, der netop har bragt en dreng eller pige til verden så bør du altid sende dem en sød hilsen med et dåbskort. Her i artiklen finder du deb bedste forslag til tekst, som du kan skrive i dit helt personlige dåbskort. Yderelige råd og mere vil du kunne finde efter de mange tekster. Vi håber du får skrevet et søn og sjovt dåbskort!

Tekst til den sødeste hilsen til dåbskortet

Herunder finder du tekst til en sød og sjov hilsen som du kan bruge i din egen tekst til dåbskortet og dåbshilsnen. Det kan være en ide at mine og blande enkelte dele fra de forskellige dåbshilsner herunder. Det vil sige at du måske kan bruge en eller to sætninger som du kan lide fra et dåbskort og så låne fra det næste. Der er intet fast facit på hvordan man skriver den bedste dåbshilsen, men det man kan huske på som en god tommelfingerregel er, at jo mere personlig din hilsen bliver, jo bedre bliver dåbskortet. 

Vi glæder os til at følge din udvikling
Hej din lille frækkert!

Vi kan allerede se på dit smil at du bliver en lille ballademager når du vokser op – men vi kan nu godt se hvem du har de gener fra! Vi glæder os til at fejre dig med din familie.

Den søde hilsen fra onkel
Kære lille skat,

Din onkel vil gerne sende dig en personlig hilsen på din dåbsdag. Hvor er jeg glad for at jeg må være med til at fejre denne helt særlige dag. Jeg glæder mig til at følge dig på livets lange, udfordrende, dejlige, spændende landevej!
Du ønskes det bedste for fremtiden!


Dåbskortet der rimer!
Kære Anders
I dag vil vi alle fejre netop dig
Du er stadig lille men nok så sej
En masse gode gaver du vil få
Vi glæder os alle til at se hvad i livet du vil opnå
Vi ved du kommer til at klare alt som en leg
Her på livets store landevej.

Det søde dåbskort
Kæreste lille søde Anne Dorte,
Vi glæder os til at komme med og fejre dig og din dåb. Hvor er det en ganske særlig dag, og skønt du nok desværre ikke vil komme til at huske den ligeså tydeligt som os andre, så er det din første store særlige dag. Dem kommer du til at have mange af fremover og vi kan ikke vente med at fejre dem allesammen med dig – Eller hverfald dem vi er inviteret med til. Vi vil i den anledning lige huske dig på, at vi til din dåb altså kommer til at give dig en super sød og flot bamse, så vi er allerede nu begyndt at fedte os lidt ind hos dig. Vi håber det virker!
De bedste hilsner fra din moster og onkel

Tillykke med dåben
Vi vil i dag ønske dig stort tillykke med dit splinternye navn, Morten. 
Vi kan afsløre at det er gennem mange diskussioner og en masse feedback fra os at dit navn er blevet valgt. Det skal gerne symbolisere [indsæt personlighedstræk her], og vi er sikre på at du vil vokse op og udfylde alle ønskerne! 
Vi har i anledningen af din specielle dag købt en fin lille gave til dig som vi håber at du vil synes om.
Vi ønsker dig den lyseste og bedste fremtid og kan ikke vente med at følge dig!

Vi glæder os til at fejre dig med dine forældre
Kæreste lille-skid
Det er ikke til at forstå at du allerede er blevet så stor en pige. Man kan allerede begynde at se dine forældres træk hos dig! 
Vi er meget glade for at være med til at fejre dig på denne helt specielle dag. Livet er et eventyr som H.C. Andersen skriver og vi glæder os især til at være med til at følge dog og dit helt specielle eventyr lige fra begyndelsen af.

dåbskortSå stor du allerede er blevet!
Kære lillemand, 
Vi vil ønske dig et stort og flot tillykke med din helt specielle dag. Det er ikke værd dag man bliver døbt, og når man har fået så flot et navn som dig, så er der intet der kan gå galt i livet fremad! 
Vi vil gerne have lov at ønske dig tillykke med dagen endnu engang. Det er utroligt at se hvor stor du allerede er blevet, så vi er spændte på at se hvad det dog ikke vil ende med! 
Vi glæder os til at følge dig på livets lange ved fremefter.

Hilsen fra bedstemor og bedstefar
Kæreste lille Sofie,
Så får vi endelig lov at fejre dig. Det føles som en evighed siden at dine forældre kom og overbragte os den utrolige nyhed at vi skulle være bedsteforældre – og så for første gang. Det har været en meget lang ventetid skal jeg sige dig, men langt om længe er du kommet til verden og sikke en entre du gjorde. Jeg er dog ikke sikker på at din mor synes det var helt så sjov, men da først du var kommet ordentligt til verden var alle de mange timer i fødesengen glemt som med et trylleslag! 
Du fylder allerede så meget i dine forældres og i vores liv, og vi glæder os til at se alle de ting du kommer til at udrette her i livet!

Guide: skriv den bedste lykønskning med disse tekster til søde og sjove lykønskningskort

Hvordan skriver man det bedste kort til barnedåben?

hvad skriver man dåbshilsenDu vil gerne skrive det bedste dåbskort? Hvis det er tilfældet så er det bare med at komme i tænkeboksen for nok kan man gøre brug af de eksempler herover, men hvis man virkelig vil gøre indtryk på barnet, når det bliver lidt ældre og sidder og læser sine hilsner igennem eller få et smil på læben for forældrene, så nytter det ikke at man bare bruger et par minutter på at få det skrevet i en fart. Tag dig god tid til at skrive det, og husk at et godt dåbskort hvertfald bør inkludere følgende:

  1. Selvfølgelig et stort tillykke med dagen. At blive døbt er en af de mest specielle dage som vi kommer til at opleve her i livet. Og skønt ingen af os kommer til at huske den, så vil det være en dag som man vil få fortalt mange kærlige og søde historier op den dag at man vokser op. Sørg derfor at du i dit kort får sagt tillykke – gerne flere end en gang og hvis du kan gøre det i starten og i slutningen så burde det være fint!
  2. Vil det få et smil på læben? En god tommelfingerregel som man kan skrive sit dåbskort efter er at hoppe 15 år ud i fremtiden, og forstille sig barnet sidde og læse kortet. Er det er kort der vil give barnet et smil på læben og er det et kort som vil skille sig ud fra de mange andre kort som barnet på dette tidspunkt vil læse op for sig selv? Hvis man formår at gøre det sjovt og sødt på en og samme tid så kan man være helt sikker på at man har nået sit mål.
  3. Er det personligt? Dette er nok en af de vigtigste ting man kan gøre for at gøre dåbskortet så mindeværdigt som muligt. Gør kortet personligt! Det er ganske vist svært i dette tilfælde når man skriver et kort til dåben for man ved ikke meget om hvordan det lille barn kommer til at være når han eller hun bliver større og udvikler sine egne vaner, hobbyer og personlighedstræk her i livet. Dog kan man stadig sagtens gøre det personligt hvis man tænker sig en lillesmule om. I nogle af teksterne som man finder herover vil man kunne se hvordan der bliver skrevet om den dag at barnet blev født og ventetiden det tog. Fortæl derfor gerne en historie eller to som knytter sig til barnet. Det kan også være at barnet allerede har vist at det er standhaftigt og viljestærk i form af at det prøver at få det, som det vil have. Dette kan man også skrive om i kortet.

Husk på, at det er tanken der tæller. Så uanset hvad du finder på at skrive i dit dåbskort eller i din helt specielle hilsen til det nyfødte barn og de heldige forældre så kan du ikke gå helt galt i skoven. Det er en speciel dag når dåben forgår og der er en helt speciel stemning som breder sig ud over hele dagen. Fx kan man se her da Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marie skulle holde dåb for en af deres børn. Man kan næsten mærke den magiske stemning.

Hvordan overbringes dåbskortet

Så er vi kommet til sidste del i denne guide om at få skrevet det bedste og sødeste og selvfølgelig sjoveste dåbskort. Hvordan skal man overlevere sin hilsen? Dette er der mange måder at gøre på og der er unægteligt mange, som vil gøre brug af de sociale medier da dette er den letteste vej og da det efterhånden er blevet kotume at vi burger medier som fx Facebook til at levere sådanne hilsner på. Efter min mening er dette dog alt for dovent at gøre, og hvis man virkelig vil gøre indtryk på forældrene, og i øvrigt har brugt tid på at få skrevet et så godt dåbskort som muligt, så bør man bruge lidt ekstra tid på at nedskrive det på et papir og så eventuelt sende det med posten eller overlevere det på dagen ved siden af gaven som man har med til barnet.

Rate this post
%d bloggers like this: