Hjem Fødselsdags ideer Fødselsdags rim

Fødselsdags rim

af Ideertilfest
Fødselsdags rim

Læs med her for at finde fødselsdags rim der er både søde og sjove, og som passer perfekt til din fødselsdagshilsen!

Når man skal fejre en nær ven eller måske et familiemedlem, der har fødselsdag så er det altid en god ide at sende en fødselsdagshilsen så man viser personen at man holder af denne og tænker på ham eller hende. Der er ikke nogen bedre måde at gøre dette på end ved at skrive et sødt fødselsdags rim som man kan bruge til at sige hjerteligt tillykke med fødselsdagen på. 

Her finder du en række af de mange søde fødselsdags rim.

  • Sikke dog tiden den bare går, nu er du allerede blevet 30 år.
  • Du er blevet 60 år, og har ligeledes tabt alt dit hår.
  • I dag er dagen du fylder endnu et år – jeg håber du en god og dejlig dag dig får.
  • Stort tillykke skal nu engang lyde med dagen. Vi håber du noget godt får til dig og dobbelthagen.
  • I dag vi skal fejre dig. Du er da bare så super sej. 
  • Lad os nu komme i gang med at fejre dagen din – og det skal gøres med ikke en men to flasker vin.
  • Stort tillykke med dagen – du ser stadig knivskarp ud forfaen.

Jeg håber du kan bruge et af de rim der står skrevet herover. Rimene er oplagte at inkludere i eksempelvis et fødselsdagskort eller lignende og du kan måske skrive et længere digt hvis du er rigtig dygtig. Og det er nok også hele ideen med listen herover, for det mest optimale vil være at du blot benytter dig af en eller to af disse rim og dernæst skriver dit eget lille digt der rimer. Hvis man modtager sådan en ekstra gave til sin fødselsdag kan man ikke andet end at blive helt blød om hjertet!

Hvor kan man bruge fødselsdags rimene?

Man kan bruge fødselsdags rimene i mange forskellige sammenhænge men en god ide er at vedhæfte dem eller implementere dem i sin hilsen til den heldige fødselar. Man kan enten sende et brev eller bruge en af de mange elektroniske muligheder når en hilsen skal sendes afsted.

LÆS: Se de mange måder man kan sige tillykke med fødselsdagen på!

Hvis du står og skal til at til fødselsdag så er der garanteret flere ting du skal have styr på end blot at få sendt et godt og sødt fødselsdags rim til fødselaren. Det kan være at du står og skal til at arrangere den store dag for fødselaren og i de tilfælde er det vigtigt at du finder ud af hvad for noget underholdning der skal være med til fødselsdagen. Derfor kan du her finde de bedste forslag til underholdning til fødselsdagen

Rate this post
%d bloggers like this: