Hjem Drinkopskrifter Brandbil drink opskrift

Brandbil drink opskrift

af Ideertilfest
brandbil drink opskrift

Det er altid en fornøjelse at blive serveret en brandbil drink! Her finder opskriften bag den velsmagende og lækre drink! Den er god hver gang og grunden til at den især er et hit er ligeledes at den er utrolig let at lave – det tager kun få ingredienser og den er samtidig meget hurtig at lave. Her kommer fremgangsmåden på, hvordan man laver en brandbil drink. Følg blot instrukserne og om 2 minutter, står i med en lækker brandbil drink til hver en gæst!

Ingredienser:

  • Jägermeiser
  • Rød sodavand
  • Is terninger

Fremgangsmåde:

  1. Hæld isterningerne i et glas.
  2. Fyld glasset halvt op med Jägermeister.
  3. Fyld rød sodavand op til toppen af glasset.
  4. Rør rundt i drinken og tilføj evt. som pynt en citronskive på glassets kant.

Så er der serveringstid!

Det var alt! På få sekunder står du altså med en lækker brandbil drink som du kan præsentere for dine gæster. Som sagt er det altid en god ide at gøre lidt ekstra ud af drinken ved at pynte den med en citronskive eller andet for at sætte prikken over i’et. Det er fuldt bevidst at der ikke står angivet delmængder på hverken Jägermeisteren eller på den røde sodavand – dette kommer an på ens personlige præferencer og hvor hurtigt man ønsker at blive fuld! man kan sagtens vælge at blande mere alkohol end blot halvdelen og ligeledes kan man gøre den sødere ved at overdosere med rød sodavand i forhold til jägermeister. Det er helt op til den enkelte, og man bliver nok nødt til at prøve sig frem et par gange, før man finder den helt rigtige variant, som man bedst kan lide.

Brandbil med udrykning

Man kan vælge at gøre drink en tand stærkere ved at lave den såkaldte Brandbil med udrykning (Altså hvem sidder og finder på de navne?!). Dette er blot en lille variation af den enkelte opskrift og det eneste det kræver er, at man tilfører lidt vodka til den oprindelige opskrift. Det kan evt. tilsættes til aller sidst når den røde sodavand og Jägermeisteren er blevet blandet sammen. 

Se evt. også opskriften på en Strawberry Daiquiri, som kræver lidt ekstra forberedelser og ingredienser, men som også er en utrolig god drink, hvis man vil forkæle sig selv og sine gæster!

Rate this post
%d bloggers like this: