Hjem Bryllup Underholdning til kobberbryllup

Underholdning til kobberbryllup

af Ideertilfest
underholdning til kobberbryllup

Her finder du masser af de sjoveste indslag og underholdning til jeres kommende kobberbryllup.

Det er vigtigt at man sørger for at festen bliver så sjov som mulig for alle gæsterne og med et par underholdende indslag så sikre man at der altid er sjov med til dagen så alle vil være godt underholdt.

Sjove ideer til underholdning til kobberbryllup

Herunder finder du nogle af de mange sjove indsalg og selskabslege, der gør sig perfekt til kobberbrylluppet.

Gæt et ord – kobberbryllup edition

Gæt et ord er en sjov konkurrence eller leg. Her skal kobberbryllups parret i centrum på en sjov og hyggelig måde. Man skal starte med at forberede en række ord. 

Når legen starter skal parret komme op og sidde på stole foran resten af gæsterne. Nu skal de trække et ord fra en skål og nu skal de forsøge at forklare dette ord til alle de andre gæster. Det, der gør at legen bliver en hel del sjovere er at kobberbyllupsparret skal skiftes til at sige et ord. Det gør det lige pludselig en hel del sværere. 

Tip en 13er.

Tip en 13er er en super sjov quiz der kan bruges til kobberbrylluppet som den bedste underholdning. En tip en 13er quiz er en masse spørgsmål med tre svarmuligheder. Normalt vil man uddele papir til alle gæsterne så man kan svare på spørgsmålene her, men det er en hel del lettere at benytte sig af den app der hedder Kahoot.

Her kan man lade gæsterne deltage ved at benytte sig af deres smartphone. Dette er praktisk en hel del lettere da man med det samme får resultaterne for quizzen.

Læs mere om Tip en 13er her.

Sedler under tallerknen

Sedler under tallerknen kunder du måske allerede. Den kaldes også opgaver under tallerknen. Her skal man forberede ved at lægge små sedler under alle gæsternes tallerkner. Nu forklarer man – fx inden maden serveres, at der ligger en seddel under tallerknen. På denne seddel står en opgave som gæsten skal udføre i løbet af festen.

Der kunne fx stå:

  • Du må kun snakke med din sidemand, når du lige har spist.
  • Hver gang din højre sidemand rejser sig, skal du skåle.
  • Du skal indlede en sætning med personen overfor dig hver gang denne prøver at spise.
  • Hver gang en person skåler skal du rejse dig op.

Læs mere om seddel under tallerknen her.

Papirclips legen

Papirclips legen er simpel og ligetil. Man skal have købt en masse papirclips. Nu kan man dele gæsterne op i to hold og på tid skal man se hvem, der kan lave den længste kæde af papirclips.

Margretheskål

Margretheskål er en sjov leg, hvor der skal mimes kendte personer. Der sker dog lidt mere i legen end som så for den er nemlig delt op i forskellige runder. I den første runde skal man ikke mime personen, men derimod forsøge at at forklare hvem personen er, uden at nævne navnet. I næste runde skal man mime personen.

Læs mere om margretheskål leg her.

Læs vores store guide om ideer til kobberbryllup her.

Rate this post
%d bloggers like this: