Hjem Festlige lege Icebreaker lege

Icebreaker lege

af Ideertilfest
icebreaker lege

En icebreaker leg er altid perfekt til festen, hvor det måske ikke er alle gæsterne, som kender hinanden så godt. Med en icebreaker leg sørger du for at alle gæsterne bliver rystet sammen hurtigst muligt, så der hurtigt kan komme gang i snakken rundt om ved bordene!

Icebreaker leg 1: Baby billede

I denne icebreaker leg skal man bede alle gæsterne om at medtage et babybillede af dem selv. Nu blandes alle billederne ned i to poser. En pose for mændenes billeder og en pose for kvindernes billeder (eller evt. blot en stor pose hvis der er et ulige antal mænd og kvinder). Nu trækker alle mændene et baby-billede fra kvindernes pose og alle kvinderne trækker ligeledes et babybillede fra mændenes pose. Nu kan legen begynde: Man skal nu finde personen på ens baby-billede. Når man har fundet personen sætter man sig til bords med denne. På denne måde fungerer denne icebreaker leg altså også som en oplagt borddame-leg. 

 

Icebreaker leg 2: Gæt en hemmelighed

Legen fungere på samme måde som overstående ice-breaker leg, men med det lille twist at istedet for baby billeder så har alle deltagerne skrevet en hemmelighed ned om dem selv. Det skal selvfølgelig ikke være nogen dyb hemmelighed men blot en lille sjov hemmelighed, som man selvfølgelig skal være villig til at dele med de andre gæster. Man kan evt. også lave dette om til ens værste frygt eller noget tredje. Nu skal gæsterne altså denne gang ikke trække et babybillede men istedet trække et stykke papir med en hemmelighed.

 

Vil du have meget mere inspiration til andre sjove selskabslege? Så tag et kig i vores store selskabsleg-guide!

Icebreaker leg 3: Find en sko

Igen en leg som fungerer godt som en borddame leg også! I denne leg skal alle kvinderne aflevere deres højre sko til arrangøren, som blander dem ned i en pose. Nu skal mændene trække en sko og de skal nu finde ejermanden (eller kvinden!) til skoen. Når man har fundet ejeren kan dette par nu sætte sig til bords sammen.

 

Har du en sjov icebreaker leg?

En icebreaker leg er altid god til at få selskabet til at slappe af og løsne stemningen, hvis mange af gæsterne ikke kender hinanden. Hvis du skulle ligge inde med en god icebreaker leg vil vi hellere end gerne høre fra dig!

Rate this post
%d bloggers like this: