Hjem Bryllup Underholdning til sølvbryllup

Underholdning til sølvbryllup

af Ideertilfest
underholdning til sølvbryllup

Leder I efter underholdning til sølvbryllup der giver alle gæster en super sjov oplevelse? Så finder I de bedste ideer her!

Ideer til underholdende indslag til sølvbryllup

Herunder er samlet nogle af de sjoveste lege og underholdende indslag, der altid gør sig godt itl sølvbrylluppet. Listen vil regelmæssigt blive opdateret med nye indsalg, og hvis du har en ide eller I har prøvet noget sjovt til jeres sølvbryllup så skriv det meget gerne til os, så vi kan få det inkluderet på listen.

Ja / nej – legen

Ja nej legen er super sjov. Her skal man starte med at forberede en række spørgsmål, der spørger ind til ting hos sølvbryllupparret. Alle spørgsmålene skal man kunne svare ja eller nej til.

Når man skal begynde legen på selve dagen, så skal man skrive Ja og Nej på gulvet og skille dem ad med streg. Dette kan skrives på gulvet med et stykke kridt.

Nu skal man have alle gæsterne til at rejse sig op. Nu stiller man sine spørgsmål og nu skal gæsterne stille sig på det felt de mener der er det rigtige svar – altså på ja eller nej. Dem der har svaret forkert er ude af legen og nu er det de resterende der er med.

Hehoha – legen

Stil jer allesammen i en cirkel. Nu skal man skiftes til at grine. Den første siger HE! mens den næste skal sige HO! Herfter siger næste person HA! Dette fortsætter indtil man er kommet hele vejen rundt i cirklen. Den første person der ryger ud er ham eller hende, der ikke kan holde masken og kommer til at grine. Man fortsætter altså indtil der kun er én deltager tilbage.

Giv en fantastisk oplevelse med en tryllekunstner!

Sølvbrylluppet er en helt speciel dag, og derfor bør man også overveje at gøre noget udover det sædvandlige. Hvis man virkelig vil have at sølvbrylluppet bliver en uforglemmelig oplevelse for alle gæsterne og for sølvbryllupparret så bør man overveje at booke en forrygende tryllekunstner!

At booke en tryllekunstner giver altid sølvbrylluppet et kæmpe stemningsboost og skaber den bedste atmosfære til dagen. Desuden giver det gæsterne en MASSE at snakke om efter showet, og det fungerer derfor samtidig som den bedste icebreaker.

Anders Møller er blandt landets mest bookede tryllekunstnere

Tryllekunstner Anders Møller optræder over hele landet og har optrådt til mange sølvbryllupsfester. Anders sikrer at dagen bliver magisk og speciel for alle gæsterne Prisen er fra 4000 kr.. Man kan læse meget mere om hans show og kontakte ham på Anders-magic.dk.

Tip en 13er

Tip en 13er er altid sjov og så er den som regel nem at lave. Man kan lave en sjov quiz der kan gøres mere personlig ved at inkludere spørgsmål om sølvbryllupparret.

Man kan også lave en Kahoot quiz, som er en online quiz, hvor alle skal tage deres smartphone frem for at deltage i. Rent praktisk er dette en hel del lettere at have med at gøre, da man live kan følge med i hvem der fører i quizzen og det giver altid noget ekstra spænding.

Læs mere om Tip en 13er her.

Margrethe skål

Margretheskål er en anden sjov selskabsleg. Man skal forberede ved at skrive navnene på en masse kendte personer – danske som internationale og lægge disse ned i en skål. Nu skal man dele gæsterne op i to hold og nu skal man dyste mod hinanden. En runde starter ved at en deltager fra et hold går op og trækker en seddel fra skålen. Herefter skal man forklare hvilken person, der er tale om, uden at nævne navnet. Man har to minutter og for hver person der gættes får holdet et point.

Nu er det næste holds tur og man fortsætter indtil alle sedler er taget fra skålen. Nu kan man starte igen, men denne gang må man ikke snakke, men skal derimod mime personen.

Læs mere om Margretheskål her.

Leder I stadig efter sjove selskabslege? Se vores KÆMPE guide med de 10 sjoveste selskabslege her.

Rate this post
%d bloggers like this: