Hjem Drinkopskrifter Strawberry Daiquiri opskrift

Strawberry Daiquiri opskrift

af Ideertilfest
strawberry daiquiri opskrift

Strawberry Daiquiri. Nok en af mine absolut yndlingsdrinks! Den er altid god til en aften i festligt selskab med vennerne eller veninderne, hvis man vil sikre en god aften før man eventuelt rammer byen senere. I byen kan en Strawberry Daiquiri også ske at være en smule dyr, så hvis man kan finde ud af at mixe en lækker Strawberry Daiquiri sammen derhjemme, så kan man helt sikkert også spare lidt. 

Her vil du finde opskriften og også fremgangsmåden på, hvordan man laver får lavet en Strawberry Daiquiri! Den er slet ikke så svær at lave som man skulle tro, og det eneste man behøver er et par essentielle ingredienser og så er man godt kørende! Glæd jer til at forkæl jer selv og gæsterne med denne drink til næste fest!

Ingredienser:

 • 6 cl hvis rom (kan undlades hvis den skal være alkoholfri!)
 • 2 kopper jordbær (gerne frosne)
 • 1,5 tsk. Grenadine
 • 0,5 tsk sukker
 • Isterninger (kan undlades hvis jordbærene er frosne)

Af udstyr skal du bruge en Blender og glas til at servere i selvfølgelig.

Fremgangsmåden:

 1. Hæld de frosne jordbær i blenderen
 2. Tilsæt dernæst sukker til blenderen
 3. Tilsæt nu grenadinen. Dette giver den helt rette Strawberry Daiquiri-farve og gør smagen mere fyldig.
 4. Tilsæt is terininger.
 5. Blend nu ingredienserne sammen i et mix.
 6. Nu er du næsten færdig! Hæld først rom og dernæst blandingen i et martini glas.
 7. Pynt evt. hvert glas med et helt frisk jordbær!
 8. Voila! Du har nu lavet din første Strawberry Daiquiri. Server for dine heldige gæster!

Hvis du vil se en video hvor opskriften gennemgåes så se følgende youtube video, hvor der kort og præcist opsummeret hvordan man får den bedste og mest velsmagende Strawberry Daiquiri drink! Her vises både hvordan man laver en frozen strawberry Daiquiri og en classic strawberry daiquiri. Det gælder om at prøve sig lidt frem for at se, hvilken version af drinken du finder mest tiltalende!

Variationer af Strawberry Daiquiri

Det var opskriften til at lave en Strawberry Daiquiri. Som sagt er det en enormt lækker drink, og hvis I går i gennem besværet med at lave drinken, så forsikrer jeg jer om at i ikke vil fortyde det! Og når man først har lavet drinken én gang, så begynder det at sidde på rygraden, så den er ekstra let at lave til næste gang! Hvis du går i gennem opskriften vil du se at der er forskellige variationer, man kan gøre brug for. For det første kan det være at man ønsker at gøre drinken alholdsfri. Det er der intet problem i – hvis det er dette man ønsker skal man blot undlade at benytte rommen til sidst, og så står man stadig tilbage med en utrolig lækker og velsmagende jordbær drink. 

 

Leder du efter flere opskrifter?

Vi stræber altid efter at finde de bedste opskrifter til drinks her på ideertilfest.dk, så skulle du ligge inde med en opskrift, der endnu ikke er at finde på siden, så vil jeg meget gerne høre fra dig! Du kan bruge kommentarfeltet herunder, hvis du har lyst til at dele en ekstra god opskrift på en drink, som måske er en fast drink til jeres fester! Uanset hvad, så håber jeg at dig og dine gæster nyder drinken. Det må nok være en af mine personlige yndlingsdrinks og med twistet af jordbær og den fyldige smag kommer man aldrig galt i byen med et Strawberry Daiquiri!

Du kan også se vores opskrift på en brandbil drink her.

Rate this post
%d bloggers like this: