Hjem Bryllup Underholdning til guldbryllup

Underholdning til guldbryllup

af Ideertilfest
underholdning til guldbryllup

På udkig efter det bedste underholdning til jeres guldbryllup? Så læs med her!

Sjove ideer til underholdning til Guldbryllup

Herunder finder du de mange sjove ideer og indsalg I kan bruge til jeres guldbryllup.

Bogstaver under fødderne

Dette er en rigtig sjov leg, som alle kan være med på. Man starter med at dele gæsterne op i hold af ca 4-5 personer i hver. Nu får alle deltagerne bogstaver under fødderne. Herefter så nævner man et ord. Det kunne fx være HUND, og herefter skal hvert hold stille sig i den sekvens som staver det ord. Det hold, der er hurtigst vinder runden.

Tip en 13er.

Tip en 13 er en klassisk selskabsleg, hvor der skal svares på spørgsmål som man har forberedt. Det, der kendetegner en tip en 13er quiz er at der til alle spørgsmål er tre muligheder, 1, X og 2. Man kan lave spørgsmål der er personlige og som spørger ind til ting som guldbryllupparret har oplevet.

Læs mere om tip en 13er her.

Sedler under tallerknen

Sedler under tallerknen er en super sjov selskabsleg, hvor man lægger sedler under tallerknen til alle gæster. På hver seddel skal stå en opgave som gæsten skal opfylde. Det kan fx være at der kunne stå:

  • Hver gang nogen skåler skal du rejse dig op.
  • Rejs dig op og syng en sang på et tidspunkt under middagen.
  • Sig tillykke mindst tre gange til en hos dit bord.

Læs mange flere forslag til seddel under tallerknen her.

Gæt og grimmasser til guldbryllup

Gæt og grimmaser er ligeledes en leg som de fleste kender. Her skal man mime ord eller sætninger som de andre skal gætte. Man kan gøre det ekstra konkurrencepræget ved at dele deltagerne op i hold som skal dyste mod hinanden.

Margretheskål

margretheskål legen er rigtig sjov. Her skal man mime forskellige kendte personer og ligeledes kan man her dele gæsterne op i hold som dyster mod hinanden. Legen består af flere forskellige runder. Den første runde skal man ikke mime men man skal derimod forsøge at forklare hvem personen er, uden at nævne personen ved navn. Efter alle disse personer er kørt igennem kan man begynde næste runde, hvor de skal mimes.

Man kan evt. bruge personer som er med til guldbrylluppet, hvis det er en person som alle kender.

Læs mere om Margretheskål leg her.

 

Læs vores KÆMPE guide om guldbryllup her.

Rate this post
%d bloggers like this: