Hjem Festlige ideer Underholdning til privatfest

Underholdning til privatfest

af Ideertilfest
privatfest underholdning

Mangler du underholdning til din privatfest?: 3 ideer til at give dine gæster en uforglemmelig aften 

Når man skal holde en fest derhjemme, så ønsker man selvfølgelig, at ens gæster får en hyggelig aften. Det kan dog godt være svært at sørge for, at der kommer til at være en god stemning til festen med mindre, at man sørger for, at der er noget fantastisk underholdning, som gæsterne kan more sig med. 

Det kan dog godt være svært at finde på, hvilken underholdning man gerne vil have til sin fest. Derfor får du her en mini-guide med 3 ideer til, hvilken slags underholdning man kan have ved en privatfest. 

Få en magisk aften med en tryllekunstner 

En tryllekunstner er en form for underholdning, hvor alle kan være med på trods af alder, kultur og sprog. Det er derfor en underholdning, som højst sandsynligt vil kunne nydes af alle gæsterne. Der findes en lang række af tryllekunstnere i Danmark, som fokuserer på alt fra børnefødselsdage til firmafester, så det er muligt at finde en, som passer til lige netop din fest. 

Der findes ligeledes en lang række forskellige typer trylleshows. Nogle tager mere form af et stand-up show, som indeholder tryllekunstner, hvorimod andre shows er bygget op omkring optiske illusioner og manipulation af sanserne. 

Denne form for underholdning kan samtidigt fungere som en super god ice-breaker for dine gæster, som formentlig vil have masser af samtale muligheder efter showet for at prøve at regne tryllekunstnerens tricks ud.  

En af de mest efterspurgte og bookede tryllekunstnere i Danmark er Anders Møller. Du kan læse mere og booke ham på hans hjemmeside her.

Få dine gæster til at græde af grin med en komiker 

En anden oplagt form for underholdning til en privatfest er et hyre en komiker til at komme og lave et stand-up show for dine gæster. Denne form for underholdning har muligheden for at skabe en god og afslappet stemning til din fest, da dine gæster får lov til at grine sammen. Man kan også ofte være så heldig, at komikeren vil gå med til at flette nogle interne jokes ind i sit materiale. 

Hvis man overvejer at booke en komiker til sin privatfest, så bør man dog lige overveje, hvilken komiker man booker og hvilket type publikum, komikeren skal optræde overfor. Hvis ens publikum hovedsageligt består af personer, som let kan blive stødt over grove jokes, så bør man nok ikke hyre en komiker, som tackler de mere kontroversielle emner. 

Man skal dog være villig til at grave dybt i lommerne, hvis man vil have en komiker, som er relativt kendt. Nogle af de helt store komikere kan nemt koste omkring 30.000 kr. for et enkelt show. Hvis det er for mange penge, så kan man også hyre amatørkomikere for langt mindre. 

Leg en masse festlege  

Hvis du holder din fest på et budget, så er det ikke sikkert, at du har råd til at bruge en masse penge på underholdningen til festen. Men man kan også sagtens lave en masse sjov underholdning, uden at det behøver at koste særlig meget. Man kan nemlig lege en masse sjove festlege. 

Man kan gå helt klassisk til værks og lege f.eks. tegn og gæt. Fordelen ved dette er, at alle gæsterne formentlig kender reglerne til spillet, så det er nemt at gå til. Man kan dog også finde inspiration til nogle nye og anderledes lege på nettet, sådan at ens gæster får en helt ny oplevelse. 

Fordelen ved at lege festlege er også, at man kan matche legene med festens tema, så hvis man f.eks. holder et babyshower, så kan man lege en masse lege, som relaterer sig til graviditet og det at blive forældre. 

Derudover så fungerer festlege også som en fantastisk ice-breaker, så hvis der er gæster til festen, som ikke kender hinanden, så bliver de rigtig rystet sammen og får talt med hinanden under legene. 

Rate this post
%d bloggers like this: