Hjem Lege Den sjove Klistermærke-leg

Den sjove Klistermærke-leg

af Ideertilfest

Her er en rigtig sjov leg, som man kan lave i løbet af en hel fest. TIl at starte med bliver alle givet et lille stykke papir med klistermærker på. Den slags, man snildt kan finde i enten Fætter BR eller en anden legetøj butik. 

Nu skal alle i løbet af festen prøve at sætte så mange klistermærker på hinanden som muligt.Den der først har fået sat alle sine klistermærker på de andre personer vinder. Det er en rigtig sjov leg, og den bliver kun sjovere af at alle går og er meget paranoide hvis der er nogen der står bag ved, for hvad nu hvis de prøver at sætte et klistermærke på nakken af en.

Find de rigtige klistermærker til legen

De klistermærker man bruger behøver ikke at være nogle bestemte klistermærker, og som sagt kan man ofte finde billige klistermærker online eller i forskellige legetøjs butikker. 

Nogle af vores læsere har dog været skarpe til at pointere at man af og til i Bilka og Føtex kan købe klistermærker hvor der står ting som, “jeg er dum” eller “Spark mig” og hvis man kan få skaffet sådan nogle klistermærker vil det selvfølgelig være prikken over I’et.

Ikke nok med at man har fået et klistermærke sat på sig, men der står altså også noget på det så man føler sig ekstra dum. 

Som sagt er dette en leg, der kan leges ud over hele aftenen eller måske kan man sætte en begrænsning så den varer en times tid eller to.

Rate this post
%d bloggers like this: