Hjem Lege Dirty dancing Legen

Dirty dancing Legen

af Ideertilfest
dirty dancing legen

Hvis I har et dansegulv til festen, så skal det næsten udnyttes med en lille sjov leg! Dirty dancing legen er en sjov festleg, hvor alle får svunget hofterne og hvor man skal have gang i hukommelsen for til sidst kan det godt blive ret så svært at følge med!

Reglerne til Dirty dancing legen

Man skal stå i en cirkel ude på dansegulvet. Nu begynder den første gæst med at lave et danse move. Nu skal den næste person i cirklen gentage dette dansemove, og dernæst tilføje sit eget danse move. Nu skal den tredje person gentage de første to danse moves og dernæst tilføje det tredje. Og sådan fortsætter legen indtil der er en person der glemmer noget og derfor er ude af legen. Nu kan man fortsætte og begynde næste runde, hvor der også vil være en person, der på et tidspunkt glemmer at lave et bestemt dansetrin og derfor også er ude af legen. Man fortsætter indtil der kun er én person tilbage, som kan krones som festens absolut bedste dansemester eller mesterinde!

Dette er en rigtig sjov leg, som får alle aktiveret på en super sjov og livlig måde. Hvis der er personer, der ikke har lyst til at være med så er det også helt i orden, og den store fordel ved denne leg er da også at det næsten er ligeså sjovt at se med ude fra – for der kommer ofte nogle ret så vilde danse moves på banen!

Rate this post
%d bloggers like this: