Hjem Fødselsdags ideer Få en uforglemmelig fest til den runde fødselsdag!

Få en uforglemmelig fest til den runde fødselsdag!

af Ideertilfest

 At holde rund fødselsdag plejer typisk at være en stor dag. Ofte vælger man at holde en større fest i forbindelse med sin runde fødselsdag. Holder man en stor fest vil man altid gerne sørger for, at ens gæster er underholdt igennem hele arrangementet. Men hvad skal man vælge af underholdning og hvad er passende? 

Underholdning udefra 

Der findes mange forskellige typer underholdning. Har du et meget ungt selskab, skal der den ene slags underholdning til, har du et ældre selskab skal der en anden slags underholdning til. Er det nogle gæster hvor aldersgruppen er meget svingende, skal der måske en helt tredje slags underholdning til. 

Langt de fleste gange er et musikalsk indslag noget der kan få festen i gang. Musik skaber en anden atmosfære og kan få de fleste op af stolen. Der findes flere forskellige former for musikalsk indhold. Holder du en fest hvor der skal synges og holdes taler, kunne det være en god ide at få en pianist til at komme. En pianist kan spille mange forskellige slags melodier til fællessange. Typisk til en fødselsdag er der nogle der har lavet en sang selv, og der kan det være en hjælp at få en pianist til at spille melodien til sangen – så er der ingen der ryger ud af takt. 

Er det en fest hvor der er rigtig mange unge gæster eller gæster som elsker at give den gas og danse, kan en DJ være en oplagt mulighed. En DJ spiller musik der er meget gang i og som kan få de fleste op på dansegulvet. Ud over det, plejer en DJ og spille musik som de fleste kan synge med på, så man kan få alle op af stolen. 

Ønsker du at underholde dine gæster med et godt grin, kan en komiker være et godt alternativ. En komiker tilrettelægger ofte sit show, efter omstændighederne, så han/hun ikke snakker om noget, der intet har med hovedpersonen til fødselsdagen at gøre. Ofte aftaler man med komikeren inden, hvad han/hun kan komme ind på. 

Vil du have inspiration til, hvordan I får en uforglemmelig fødselsdagsfest? Så få masser af inspiration og forslag her!

Nem og billig underholdning 

Ønsker du ikke at bruge penge på underholdning, eller ikke har budget til det, er der heldigvis mange andre former for underholdning, som kan underholde dine gæster mindst lige så meget. 

Selskabslege er noget hvor alle dine gæster kan være med. Ud over det, plejer selskabslege også og være noget hvor folk kan få sig et godt grin. 

Du kan lave selskabslege som foregår ved bordet, eller du kan også vælge og lave selskabslege hvor dine gæster skal op af stolen og bevæge sig lidt. 

Alt dette kan du læse meget mere om du på Festen.dk hvor du kan købe alt til din fest. Du kan finde inspirationsartikler til enhver begivenhed og en god håndfuld pynt og meget mere, så du kan få den helt rette stemning til din fest eller begivenhed. 

Klik her for at se udvalget af underholdning til din fest. 

Rate this post
%d bloggers like this: