Hjem Festlige ideer Gæt hvem jeg er? Sjov leg til festen

Gæt hvem jeg er? Sjov leg til festen

af Ideertilfest

Her er en rigtig sjov leg, som altid får selskabet op i et højt gear! Det er måske en selskabsleg, som du har prøvet at spille før, men uanset om det er første gang du hører om den eller ej, så er det altid et sikkert hit.

Hvad?

Legen er simpel. Skaf en række post-it notes og en kuglepen. Giv hver deltager en post it seddel. Nu skal man skrive navnet på en kendt person på sedlen, og herefter sætte den i panden på sin venstre eller højre sidemand. Det er ligegyldigt hvilken kendt person det er, og det kan fx være en kendt sportsudøver, en politiker måske, en historisk person, en fiktiv person eller måske en amerikansk skuespiller. Det er bare vigtigt at det er en person, som ALLE i selskabet kender.

Nu kan legen gå igang. Man må selvfølgelig ikke se, hvad der står på den seddel, man har i panden. Man skal nu stille et spørgsmål (ja eller nej spørgsmål), som de andre deltagere nu kan svare på. Man skiftes til at stille et spørgsmål, og den første, der gætter den person, man har stående i panden, vinder spillet. Man kan evt. give en straf, hvis en deltager gætter på en person, som viser sig at være forkert. Her kan man evt. give en straf således at man skal sidde to runder over. Så er man ekstra påpasselig med at gætte, og det er derfor en god ide, hvis man vil sørge for at legen kører lidt længere.

Rate this post
%d bloggers like this: