Hjem Lege Grinelegen – Perfekt til festen

Grinelegen – Perfekt til festen

af Ideertilfest
grinelegen

Er du til en fest, hvor der skal komme gang i stemningen i en fart så er den store grineleg lige noget for jer!

Grinelegen er altid super sjov for alle gæsterne og som man næsten kan høre på navnet så får den altid en masse grin og smil frem. 

Reglerne til legen

Du skal stille alle gæsterne op i en cirkel. Så langt så godt. Nu forklarer du at alle på skift skal sige en af tre ting:

  • Ha
  • Hi
  • Ho

Man skal sige en af disse tre ord og KUN en af disse tre ord. Hvis man begynder at grine så har man tabt spillet og ryger ud med det samme. Så simpelt er det, og det lyder måske enkelt, men tro mig – når man først får spillet ordentligt i gang så er der ikke et øje tørt og så kan det være enormt svært at skulle holde masken. 

Så for at opsummere så stiller man sig altså i en cirkel, og nævner hvilke tre ord, der må bliver sagt, og at man ikke må grine. Nu starter en af gæsterne og nu kan man enten vælge at gå højre om eller med uret eller mod uret, det spiller for såvidt ikke den helt store rolle i forhold til denne leg. 

Der skal gerne komme lidt tempo i legen for det er der det bliver rigtig sjovt og nervepirrende for at se, hvem der i længst tid er i stand til at holde et stabilt pokerface uden at komme til at grine!

Hvis du vil læse om flere lege til festen så kan du enten vælge at gøre det her på siden. Ideertilfest.dk er en af landets største portaler med lege og indslag til festen. Men hvis man vil have ekstra meget inspiration så kan det anbefales at tage et kig på siden festleg.dk, hvor der er samlet endnu flere spændende og sjove festlege og festlige indslag.

Rate this post
%d bloggers like this: