Hjem Lege Indianer legen

Indianer legen

af Ideertilfest
indianer legen

Indianer legen er en god leg at benytte sig af, hvis gæsterne ikke kender hinanden så godt på forhånd og man derved gerne vil ryste selskabet godt og grundigt sammen så hurtigt som muligt.

Legen fungerer bedst med et relativt lille antal af gæster og gerne under 30-40. 

Reglerne til legen

Man skal have fundet et antal stole der matcher antallet af gæster minus én. Nu stiller man disse stole i en cirkel med ryggen ind af. Nu beder man alle gæster om at sætte sig på en stol. Der vil nu være en gæst, der ikke sidder ned. Denne gæst får nu besked om at sige følgende:

“Vinden blæser i træerne for dem som…”

Gæsten skal nu finde på en ting, som der formentligt gør sig gældende for nogle af gæsterne. Fx kan han eller hun slutte af med at sige, at vinden blæser i træerne for alle dem der er A-mennesker. Nu skal alle de gæster, der betegner sig selv som a-mennesker rejse sig op og skynde sig at finde en ny stol. Samtidig skal den gæst, der stod op skynde sig at finde et stol at sætte sig på. 

Efter dette vil der altså være en ny gæst, der ikke har en stol. Denne person siger nu den første del af sætningen, men finder nu selvfølgelig en ny ting, der gør sig gældende for nogle af gæsterne. Det kan være en god ide at du som arrangør har en række ideer klar, hvis det skulle ske at der er nogen gæster, der ikke kan finde på noget at sige. Herunder ser du et par ideer:

  • Vinden blæser i træerne for alle dem der ikke kan lide fisk
  • Vinden blæser i træerne for alle dem der har noget rødt på
  • Vinden blæser i træerne for alle pigerne
  • Vinden blæser i træerne for alle der har været i bad indenfor de seneste to timer.
  • Vinden blæser i træerne for alle dem der elsker at gå nøgne rundt.
  • Vinden blæser i træerne for alle dem elsker chokolade 
  • Vinden blæser for dem der har et navn, der starter med a
  • Vinden blæser for dem der er født på Fyn.

Og så videre. Håber du kan få noget inspiration til en festleg til jeres fest! Som sagt er dette en rigtig sjov leg, der hurtigt kan sættes op og hvor reglerne er så tilpas simple at den også kan laves selvom det skulle ske at der er røget lidt alkohol indenbords først.

Rate this post
%d bloggers like this: