Hjem Festlige ideer Lyskryds fest

Lyskryds fest

af Ideertilfest
lyskryds fest

Skal der holdes lyskryds fest og er du i tvivl om hvad farverne betyder og hvad du i grunden skal tage på? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i guiden finder du gode råd til hvad du skal klæde dig i, og så undgår du også fejlen i at komme til at tage det forkerte farve tøj på!

Lyskryds fest – Hvad betyder farverne?

Når man er til lyskryds fest så er der tre forskellige farver af tøj som man kan vælge at komme i. De tre farver er grøn, gul og rød og deraf kommer det smarte navn – lyskryds fest. Farverne har følgende symbolik i sig

  • GRØN: Du er Single og Ready to mingle. Med andre ord har du ikke nogen kærester og du er klar på at få en fest og giv den ekstra meget gas. Og hvem ved, måske møder du den eneste ene i aften!
  • GUL: Den her er lidt mere kompliceret. Du har måske en lille flirt kørende med en anden person men hvis drømmefyren eller drømmepigen står der lige pludselig så vil du ikke udelukke noget. Så selv man måske er lidt mere lukket end ved den grønne så er man altså ikke helt så lukket at der ikke stadig kan ske alle mulige ting og sager.
  • RØD: Rød er den lukkede, og her viser du med dit tøj at du har en kæreste eller har noget meget seriøst kørende med en anden person. Du udviser altså her at en fyr eller en pige ikke har nogle som helst chance ved at komme hen og snakke og flirte med dig, så deres penge er givet bedre ud et andet sted!

Det SJOVESTE drukspil – plus 10 andre sjove drukspil

Hvad skal man tage på?

Der er ikke nogle regler for hvad man skal tage på til en lyskryds fest. Så længe at farverne passer med det man gerne vil udtrykke. Det kan for pigerne være en kjole i den valgte farve eller det kan for drenge være en skjorte og et par jeans eller lignende. Et godt tip: hvis man ikke har tøj i farven som man gerne vil klæde sig i, så kan man altid købe nogle selvlysende armbånd og tage på eller man kan tage en hat på som viser farven.

Guiden er lavet i samarbejde med 7kabalespil.dk, hvor du kan lægge en 7 kabale simpelt og nemt – og så helt gratis.

Rate this post
%d bloggers like this: