Hjem Nyheder Nye sektioner på Ideertilfest

Nye sektioner på Ideertilfest

af Ideertilfest

Hej allesammen! Så er det vist blevet tid med en lille opdatering fra os. Der har været meget at se til på det sidste og der er blevet tilføjet mange nye sektioner og artikler til siden som den skarpe læser måske kan bemærke. 

Vi lægger mange kræfter i alle artiklerne, så vi sætter altid stor pris på, når vi får rosende ord tilbage fra vores læsere. Det gør det bare lige det sjovere at få skrevet nogle af de mange ord og sætninger, som du finder rundt på siden her. Denne side startede egentlig med kun at skulle gå op i underholdning og så videre til fest, men i takt med at siden er vokset er der kommet flere og flere sektioner til, og udover at indeholde nogle af de mange forskellige ideer og tips til at få afholdt den bedste fest så er der sidenhen også kommet sektioner, som hjælper med at få afholdt det bedste arrangement for sine børn, der er en sektion med forskellige sange, en med diverse citater osv.

Bliv klar til konfirmationen

Konfirmationerne nærmer sig med hastige skridt, og hvis du ikke vidste det så er der hvert år i omegnen af 40.000 danske unge, som blive konfirmeret og derved får lov at til komme ind i de voksnes rækker. Det svarer til rigtig mange konfirmationer, og derfor så vi et behov for at udvide siden med nogle af de mange artikler som man kan have brug for, hvis man skal klaregøre alt til den store dag.

Først og fremmest så vil man kunne finde en artikel omkring at få skrevet det bedste kort til konfirmanden. Et godt og sødt konfirmationskort behøver ikke at være så langt, men hvis man formår at få et smil frem fra konfirmanden eller måske fortæller en sød og personlig historie som vil varme om hjertet, så er det det hele værd. Her finder du forslag, ideer og så videre til at få skrevet den bedste hilsen til konfirmanden.

Invitationen eller indbydelsen til konfirmationen er også vigtig, og derfor har vi skrevet en artikel der går i dybden med hvad man bør inkludere i sin invitation til konfirmationen, og hvordan man kan gøre den ekstra sjov. Der er her et par eksempler og tekstforslag så man har nogle helt konkrete skabeloner at kunne gå ud fra.

Der er mange flere artikler, der går ind og går i dybden med bestemte dele af konfirmationsfesten. Der er rigtig meget at se til, når det gælder om at få alle ting til at klappe i forhold til den store konfirmationsfest – det tror jeg de fleste forældre kan skrive under på, så derfor kan man hjælpe sig selv ved at få lidt inspiration, så man ikke skal sidde med det hele selv. 

 

Vil du have noget inspiration med et livscitat?

Derudover, så er der også blevet tilføjet en større artikel omkring citater om livet. Dette er en stor artikel, der som navnet antyder indeholder nogle af de mange gode livscitater og kloge ord, som kan være med til at inspirere os og sikre at vi vælger de rigtige valg her i livet. Der er mange store beslutninger, der skal tages og livet vil ikke altid være en dans på roser, men det hjælper altid at få at vide, at man ikke er de eneste, der har stået i samme situation. Listen med de mange citater indeholder ord fra alle mulige kloge historiske personer gennem tiden.

Det vil derfor være muligt at finde citater som er sagt af historiske personer som eksempelvis Gandhi, eller den store engelske personlighed fra 2. verdenskrig Winston Churchill. Selvom tiderne ændrer sig, så er det stadig mange af de samme problemer som vi mennesker går og slåsser med, og derfor kan det altid betale sig at lære noget fra nogle kloge livs citater.

Køb den rette gave

SÅ kan vi løfte sløret for lidt af de planer vi har i støbeskeen for fremtiden. Der er rigtig meget at se til, når man driver en side så stor som denne, men vi er også opmærksomme på, at vi aldrig må gå i stå, så derfor er vi hele tiden på udkig efter nye ideer. Her må vi også lige understrege hvor rart og fedt det er at modtage beskeder og ideer fra vores læsere, som hele tiden er gode til at hjælpe os med at forme den vej som vi skal gå med siden. 

Næste projekt vi vil i gang med at derfor formentligt en større gavesektion, hvor man vil kunne finde ideer og inspiration til de mange gaver som man kan vælge imellem. Der er forskellige muligheder om man så køber en gave til sin søster, mor, sin svigerfar eller måske sin far. Ligeledes kan det være forskelligt om det er en fødselsdagsgave eller en gave til en anden anledning. Det kan fx være at man til fødselaren vil købe en ekstra stor gave, og her går det altid rent ind med noget elektronik til den heldige. Hvis man er på udkig efter dette kan det i øvrigt anbefales at følge en guide som bedstetech.dk, hvor man kan finde frem til nogle af de bedste elektronik produkter. Der er mange forskellige guides på siden og hvis man skal bruge hjælp til at finde en ny bærbar eller et par nye hovedtelefoner, så kan man få hjælp inde på siden.

Rate this post
%d bloggers like this: