Hjem Nytår Nytårskort

Nytårskort

af Ideertilfest
nytårskort

10 eksempler på tekster til et nytårskort

Det er desværre ikke alle der gider at sende kort og breve til folk de kender. Tidligere var det meget udbredt, at man som minimum til jul sendte en julehilsen afsted til de mennesker man havde haft noget at gøre med i løbet af året. Sådan er det ikke længere. For nu er det langt mere udbredt, at man vælger at skrive en mail. Mange gør slet ikke noget som helst. I det følgende kan du få inspiration til 10 forskellige tekster du kan bruge til et godt kort til nytår. Hvorvidt du vælger at sende denne tekst som besked online eller som et rigtigt brev eller et kort er helt op til dig.

1. Det romantiske nytårskort

Skal du skrive en nytårshilsen til en du elsker meget højt kan du vælge at skrive en romantisk hilsen. Det kan være, at du er så heldig, at dit år har været meget præget af kærlighed fordi du har mødt en person, der betyder meget for dig. Her kan du for eksempel skrive “Kære elskede, jeg har nydt det sidste år med dig og håber, at vi får mange andre år sammen. Kærlig hilsen din egen elskede”. Det er en sød hilsen som alle vil sætte pris på. 

2. Det neutrale nytårskort

Det er ikke sikkert, at du ønsker at skrive en meget personlig hilsen til folk du ikke kender så godt. Her kan du for eksempel vælge at skrive noget a la “Hej med dig. Godt nytår, jeg håber du har haft en god nytårsaften”. Det er en meget neutral hilsen, som du kan sende til de fleste. Det kræver dog ofte at du har et billede med eller lignende. 

3. Kollega nytårskortet

Det kan være en god ide at skrive et kort eller brev ud til alle dine kollegaer når I går på ferie lige inden nytår. Hvis du sender meget bredt ud skal det være en hilsen der kan passe til alle. Så kan du skrive noget i stil med “Kære kontorkollegaer. Jeg har nydt det sidste år med jer, både ved kaffemaskinen, ved printeren og ved hæve- og sænkebordet. Jeg håber at vi får lige så mange spændende og gode udfordringer næste år, som vi sammen kan tage hånd om. Kærlig hilsen jeres kærlige kollega”. Det er en hilsen folk vil kunne lide. 

4. En hilsen til arbejdsrelationer

Har man en virksomhed vil man formentligt have meget at gøre med forskellige andre firmaer. Til dem kan man skrive “Kære samarbejdspartner. Jeg har nydt at samarbejde med dig det seneste år. Du har fået min virksomhed til at vokse og det skal du have tak for. Jeg ser frem til et fortsat godt og givende samarbejde. Kærlig hilsen din partner”

5. Et nytårskort til familien

Holder du ikke nytår med din familie bør du skrive en besked til dem. Du kan for eksempel skrive “Kære dejlige familie. Jeg nød at holde jul med jer og tænker på jer på denne dag. Det er en vigtig dag da endnu et år er gået. Tænk på det når I sidder sammen og snakker. Jeg glæder mig til at se jer i det nye år. Kærlig hilsen jeres bedste familiemedlem”

6. Gruppe nytårskortet 

Mange vælger at skrive en gruppebesked til mange af deres venner. De krydser vennerne af og skriver og her er et eksempel på hvad man kan skrive: “Kære ven. Godt nytår. Jeg håber du går det nye år i møde med et kæmpe brag. Hilsen mig”

7. De poetiske nytårsbeskeder

Det hele behøver ikke at være så konkret og kedeligt. Du kan vælge at skrive noget poetisk a la “En år er gået, og det nye er ved at finde ud af hvordan det skal blive og arte sig”. Du kan også skrive “Min kære ven, et år er ingenting og alting, hvad er det for dig?”. En anden poetisk besked kunne være “Kære dig, nytåret ringes ind med krudt og glimmer, men resten af året går sin gang uden dette støhej, hvorfor dog egentligt det?” Skriver man en nytårsbesked, der får folk til at tænke er det altid et plus for så husker de altid hvad du har skrevet til dem. Du kan også lave et lille digt, som siger noget om det år du har haft og det år, som I sammen har haft.

Rate this post
%d bloggers like this: