Hjem Lege Picasso legen

Picasso legen

af Ideertilfest
picasso legen

Picasso legen passer godt ind til stort set alle fester! Det er en leg, hvor alle deltagerne får lov at lade deres indre Picasso komme til udtryk, og det kan der komme nogle ret sjove resultater og tegninger ud af.

Reglerne

Reglerne til legen er som følger: man skal have delt deltagerne op i to hold eller flere. Nu skal man sætte alle deltagere på række. Nu starter den første deltager på et hold med at få en lille lap papir hvor der står et objekt på. Det kan være et dyr, et sted, eller en genstand, som man ofte har hjemme i huset. Nu skal denne person tegne dette objekt på under 1 minut. Når minuttet er gået skal denne første deltager vende sig mod næste deltager fra holdet. Denne deltager får lov at få et hurtigt kig på tegningen og skal nu selv forsøge at tegne dette på sit stykke papir på 1 minut. Således fortsætter legen altså: når minuttet er gået vises tegningen til den næste i rækken som derefter skal forsøge at tegne objektet. 

Den sidste deltager i rækken skal ikke selv tegne noget, men skal derimod forsøge at gætte hvad der står på tegningen eller hvad tegningen forstiller. Efter at den er kommet igennem så mange runder kan det ofte være nogle ret så sjove resultater man får ud til sidst.

Rate this post
%d bloggers like this: