Hjem Billeder Sjove billeder

Sjove billeder

af Ideertilfest

På udkig efter sjove billeder, der altid frembringer et smil?

Så se med i denne store artikel propfyldt med sjove billeder – nogle med tekst. Hvis du ikke i det mindste har trukket på smilebåndet efter at have set alle disse billeder, så må du være en koldhjertet skiderik. Ok, måske ikke helt, måske er der bare nogle af os, der har en meget dårlig humor (mig selv inklusiv)!

De hylende sjove billeder

sjove billeder hund batan

 

Sjove billeder funny

sjove billeder fugl

 

  sjove billeder frozen sjove billeder før du går sjove billeder dreng

sjove billeder dj sjove billeder disney

sjove billeder baby sjove billeder alder sjove billeder abe

sjove bilelder fodbold

Det var alle de sjove billeder for nu!

Pyha, det var alle billederne. Jeg håber at du syntes nogle af dem var sjove! Som du kan se så er de forskellige billeder i mange forskellige kategorier og mens nogle af billederne er sjove fordi der er dyr på, som gør sære ting, så er andre sjove fordi de tager et ansigtsudtryk fra en tilfældig – eller kendt person og vedhæfter en tekst, som i en speciel kontekst kan opfattes ekstra sjovt. Mine egne favoritter er de billeder hvor man ser et dyr eller lignende med menneskelige egenskaber. jeg kan huske første gang da en kammerat viste mig et af disse meme billeder og jeg var ved at vælte ned fra stolen af grin. Disse billeder er blevet mere og mere populære med tiden og i dag kan man finde mange portaler hvor der flittigt bliver delt billeder af denne slags døgnet rundt. Det kan bl.a. være sider som 9gag.com og lignende.

Har du flere sjove billeder?

Så er vi igennem hele listen, og jeg håber at du fandt nogle af dem sjove! Jeg prøver hele tiden at udvide denne liste med nye sjove billeder, så hvis du selv har flere sjove billeder som du mener også vil kunne underholde andre, så vil jeg meget gerne høre fra dig! Du kan finde mailen her nederst på siden.

 

Rate this post
%d bloggers like this: