Hjem Festlige ideer Tipskupon

Tipskupon

af Ideertilfest
tipskupon til fest

Skal du bruge en tipskupon til jeres indslag til festen? Så kan du finde forslag og ideer til hvordan man laver en tipskupon leg, der får konkurrencemennesket frem i alle gæsterne!

Tipskupon til fest

Tipskupon til festen vil du kunne finde herunder. Som man kan se i udformningen af kuponen så ligger designet og fremgangsmåden sig meget op af den klassiske tip en 13er leg (Find STOR guide til tip en 13er her!). Legen kan leges på samme måde, men som man kan se i eksemplet herunder så er det en god ide at bruge aktiviteter eller konkurrencer. Deltagerne skal nu altså gætte på forhånd hvem der vinder en given konkurrence. 

Man begynder legen ved at dele gæsterne op i 2 hold. Nu uddeles tipskuponer til alle deltagerne på hvert hold. Hver hold skal nu forsøge at gætte hvilket hold der vil komme til at vinde den enkelte konkurrencer. Deltagerne ved ikke mere om konkurrencerne end det der står på sedlen, så det er ud fra disse få oplysninger at man skal gætte på, hvem der vinder. Hvis man sætter kryds ud for 1, så gætter man på hold 1, hvis man sætter kryds for hold 2 gætter man på hold 2 og hvis man sætter kryds i ud for x, så gætter man på at resultatet bliver lige for en given konkurrence. 

Efter at alle konkurrencerne er færdige tæller man sammen, hvem der har fået flest point, og denne vinder kan evt. få en bonusgave. 

10 Kampe: 1
X
2
Hvem vinder stoledansen?      
Hvem får først spist æblet?      
Hvilket hold vinder Tegn og Gæt?      
Hvem vinder limbo?      
Hvem er klogest i musik-quizzen?      
Hvilket hold kan svare flest rigtige om hinanden?      
Hvem vinder i dødbold?      
Hvem kan nævne flest talemåder?      
Hvem kan nævne flest bilmærker?      
Hvem gætter hvad der er i kassen?      
Hvem kan spise flest flødeboller på 1 minut?    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guide: Den STORE guide til de bedste selskabslege

Hvornår kan man bruge en tipskupon?

En tipskupon som denne leg herover beskriver er altid et enormt sjovt indslag som man kan lave til stort set en hvilken som helst fest. Det er dog værd at tænke over følgende før man laver legene:

  • Hvor mange gæster kommer til festen? Hvis det er en lille fest på 10 personer, kan det være man skal overveje en anden leg, som måske ikke varer så længe. Hvis man derimod er flere personer og måske mere end 20 personer, så er denne leg helt optimal at lave! Man skal være opmærksom på at den ikke er hurtig og lave, og alt efter hvor mange konkurrencer der er med i legen kan den tage fra en enkelt time til mange timer, der varer hele festen ud.
  • Kender gæsterne hinanden? Hvis gæsterne ikke kender hinanden før festen begynder, så kan det være at man skal vælge nogle indslag og selskabslege, som ryster de forskellige gæster bedre sammen. Dermed ikke sagt at tipskupon til festen ikke kan gøre dette.

Hvad skal man huske?

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for de forskellige ting man kan lave i enhver af de små mini lege som beskrives i tipskuponen. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad man kan lave. Man skal dog huske at have alle tingene klar til hver og en af de konkurrencer man vælger. Hvis man eksempelvis vælger at lave Limbo til festen så husk for guds skyld at have de nødvendige ting som fx et kosteskaft som gæsterne kan bruge til at danse under. Ligeledes skal man huske nok stole hvis man vælger at lave en stoledans!

 

 

 

Rate this post
%d bloggers like this: