Hjem Nyheder Gå det nye år i møde med ny rollator

Gå det nye år i møde med ny rollator

af Ideertilfest

Dette indlæg er sponsoreret

Hvis du er gangbesværet, så ved du også, hvor vigtig det er at kunne gå sikkert rundt i sit hjem. Det er derfor essentielt, at du har noget at støtte dig op af, så du kan komme rundt uden uheld. Måske en ny rollator eller kørestol fra Harald Nyborg er noget for dig? Læs videre og bliv klogere på, hvad du kan få i deres butik og webshop. 

Oplever du problemer med at komme rundt i dit eget hjem? Når man bliver ældre, så gør leddene lidt mere ondt, end de plejer at gøre. Og det går ud over førligheden. Det betyder, at der er rigtig mange ældre, der har brug for hjælp til at komme rundt, både når de skal bevæge sig ud på toilettet, over til krydsordene ved middagsbordet, og selvfølgelig når de skal ned og handle ind. 

Det findes der heldigvis en løsning på. Harald Nyborg tilbyder nemlig alt inden for rollatorer & kørestole til dem, der har behov for det. Der kan være rigtig mange grunde til, man enten er gangbesværet eller har behov for en kørestol, men uanset hvad så er det vigtigt, man ikke holder sig tilbage med den hjælp, man kan få. 

Få bevægelsesfriheden tilbage igen

Med en ny rollator eller kørestol vil du pludselig opleve, at alting bliver lidt nemmere. Først og fremmest kan du bevæge dig rundt uden frygt for at falde og slå dig. Og det er vigtigt, for med frygt kommer man ingen vegne. En rollator tilbyder langt mere autonomi, så man ikke er afhængig af andre mennesker, der kan komme forbi og handle ind for en og klare andre praktiske hverdagsting. 

Det samme gælder for en kørestol. Hvis din lejlighed ellers er indrettet til det, så kan en kørestol sørge for, at du kommer rundt og meget mere ud, end du plejer. Selvom vejret udenfor er på vej til at blive koldt og vådt, så er der intet, der slår den friske luft, når det kommer til humøret. En kørestol kan hjælpe med at komme uden for i al slags vejr. 

Noget for de mindste også

Harald Nyborg er en butik både nede i gågaden men sandelig også på nettet, hvor du kan få lidt af det hele og meget mere til. Det gælder både, når det kommer til personlig pleje, støtteredskaber og lignende, men de har også alt inden for værktøj, gør-det-selv og sport og fritid. Det betyder, at hvis du står og mangler noget derhjemme, så kan det være, de har det i Harald Nyborg.

Der er blandt andet sandkasser med mere. Harald Nyborg er nemlig ikke kun for de ældre, de er i særdeleshed også til de yngre. Hvis du gerne vil anlægge en sandkasse eller et gyngestativ i haven, så kan du få det her. Faktisk kan du anlægge en hel legeplads, hvis det er det, du har lyst til. Du kan gøre barndommen uforglemmelig for dine børn med nye sandkasser, gyngestativer og meget, meget mere.

Med en legeplads på din grund kan du faktisk også øge værdien af din bolig, særligt hvis det er et område med masser af børnefamilier. Det betyder, at du kan se det som en lille investering. Og priserne hos Harald Nyborg er til at tale med, så det kommer i forvejen ikke til at koste det hvide ud af øjnene alligevel. 

Du har masser af grunde til at gå i Harald Nyborg. Lige fra en rollator til de ældste til en sandkasse til de mindste. Uanset hvad du mangler, så er der næsten garanti for, at du finder det her, om enten det er i deres fysiske butikker eller deres webshop. 

Rate this post
%d bloggers like this: